0
«Λεφτά, τέλος» ανέκραξε η κυβέρνηση καθώς πηγές του υπουργείου Οικονομικών διέρρευσαν ότι το Market Pass 3, δηλαδή η επέκταση των επιδοτήσεων για τρόφιμα ως το τέλος του χρόνου καθώς και οι επιδοτήσεις των καυσίμων θέρμανσης, ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, καθώς απλά δεν επαρκούν τα χρήματα ούτε για «να την βγάλει» το κράτος μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα χρειαστεί επιπλέον δανεισμός!

Τα δήθεν «υπεραπόδοσης του φετινού Προϋπολογισμού» και οι δήθεων «υπερεισπράξεις από τον Τουρισμό», αποδεικνύονται απλώς αέρας κοπανιστός και πλέον θα δοθεί μάχη για να διασφαλιστεί η μνημονιακή δέσμευση για πρωτογενές πλεόνασμα του 0,7% του ΑΕΠ.

Για να γίνει αντιληπτή η τραγική κατάσταση της οικονομίας, το κόστος του Market Pass είναι περίπου 200 εκατ. ευρώ αλλά ούτε αυτά υπάρχουν.

Με τα τρόφιμα, τα καύσιμα και το γενικό κόστος της ζωής στα ύψη η Ελλάδα εισέρχεται στον δυσκολότερο χειμώνα μετά το 2015.

Υποτίθεται ότι οι πλημμύρες στην Θεσσαλία -για τις οποίες φέρει ακέραιη ευθύνη η κυβέρνηση και η Περιφέρεια που ελέγχεται από την κυβέρνηση- δημιούργησαν μία «νέα κατάσταση», αλλά πόσο αλήθεια είναι αυτό ή καλύτερα σε ποιο ποσοστό είναι αληθινή; Χθες πανηγύριζαν για τα 2,2 δισ. ευρώ που θα δώσει η ΕΕ.

Σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης L.Αυγενάκης είπε ότι είναι fake news ότι υπάρχουν καταστροφές στην Θεσσαλία που να επηρεάζουν την οικονομία τα επόμενα χρόνια.

Ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top