0
Στην Ελλάδα, η χώρα και η κοινωνία πάνε κατά διαόλου καθώς άνθρωποι που δεν ξέρουν την θέση τους, βάσει επιτευγμάτων προσπαθούν να μειώσουν την αξία «ιερών τεράτων» όπως έγινε στην περίπτωση της.. Σούπερ Κικής και του Σταύρου Ξαρχάκου.

Με ένα βίντεο στο YouTube, η Σούπερ Κική περιέγραψε με ασέβεια την συνάντηση που είχε με τον μεγάλο Σταύρο Ξαρχάκο, σε ένα μαγαζί με μουσική σκηνή, που εργαζόταν κατά το παρελθόν, ως σερβιτόρα.

Όπως είπε η την είχαν ενημερώσει να μην βγει να σερβίρει όταν θα ανέβαινε στη μουσική σκηνή ο συνθέτης, αλλά εκείνη δεν γνώριζε ποιος ήταν ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός, πως να γνώριζε άλλωστε, οι γνώσεις της δεν πρέπει να φτάνουν μέχρι εκεί.


Πάντως, ακόμα και ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος που είναι φίλος της έμεινε άφωνος με την φράση της «ποιος είσαι εσύ κύριε;»

Μάλλον θα πρέπει κάποιος να της θυμίσει ποιος ειναι ο Ξαρχάκος και αντίθετα… ποια δεν είναι αυτή.


«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια [με τα χέρια του] και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”» είπε αρχικά.

«Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”.

Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών.

Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες» είπε στο τέλος με ύφος χιλίων καρδιναλίων ένα απόλυτο τίποτα που νομίζει ότι το instagram της έδωσε χολιγουντιανό status.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top