0
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ εκτίμησε ότι η ταινία του, «Ε.Τ» που «έσπασε ταμεία» στα 80s, είχε πολλά πραγματικά στοιχεία και πως «η κυβέρνηση των ΗΠΑ κρύβει από το ευρύ κοινό πληροφορίες σχετικά με τα UFO».

Σε συνέντευξή του στο «The Late Show With Stephen Colbert» ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ σημείωσε: «Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη μυστικότητα γύρω από όλες τις παρατηρήσεις που έχουν γίνει και κυριαρχεί έλλειψη διαφάνειας. Όλα αυτά έως ότου ο νόμος περί ελευθερίας της πληροφόρησης υποχρεώσει να δημοσιοποιηθεί υλικό, που μέχρι τώρα δεν ήταν προσβάσιμο σε εμάς. Νομίζω ότι αυτά τα θέματα χρειάζονται τη δέουσα προσοχή».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, τόνισε πως ενθουσιάζεται κάθε φορά που γίνεται μία νέα αποκάλυψη σχετικά με τα UFO. «Είναι συναρπαστικό. Θα ήθελα να ακούσω περισσότερα για όλα αυτά. Κάτι συμβαίνει… που δεν μας αποκαλύπτεται», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σπίλμπεργκ είπε πως δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση ότι η Γη είναι ο μόνος πλανήτης με ζωή. «Νομίζω ότι είναι μαθηματικά αδύνατο», σημείωσε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top