0
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από την Κυριακή αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, στα Χανιά, για εκβίαση κατ’ επάγγελμα, δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.

Μαζί του, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια, συνελήφθη και ο ειδικός φρουρός γιος του.


Η σύλληψή του έγινε από το Εσωτερικών Υποθέσεων και επ' αυτοφώρω, καθώς παρέλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από ζευγάρι που τον είχε καταγγείλει για εκβιασμό.

Σε αμόκ ο αστυνομικός από τα Χανιά κατά τη σύλληψή του

Αστυνομικοί βρίσκονταν σε απόσταση και παρακολουθούσαν τη στιγμή που το ζευγάρι άφησε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο γραμματοκιβώτιο του αξιωματικού και εκείνος βγήκε να τα πάρει. Του χτύπησαν την πόρτα ενημερώνοντάς τον για το ποιοι είναι και τι συμβαίνει, και εκείνος αρνήθηκε επί ώρα. Παρουσία εισαγγελέα και ενισχυμένων δυνάμεων άνοιξε αργότερα την πόρτα, με τον ίδιο να είναι σε έξαλλη κατάσταση, να βρίζει και να απειλεί τους παρισταμένους ότι θα μπλέξουν και ότι δεν ξέρουν με ποιον τα έχουν βάλει.

Έφθασε στο σημείο, μάλιστα, να απωθήσει βίαια αξιωματικό, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Θα έρθω στο σπίτι σου μ@@@ και θα γ@@@ και εσένα και τα παιδιά σου. Δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες. Σου ετοιμάζω την κάσα».

Επίσης, απευθύνθηκε χυδαία και στη δικαστική λειτουργό που παρίστατο κατά την έρευνα, λέγοντάς της «Άμα εσύ είσαι δικαστικός, εγώ είμαι…», επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του αξιωματικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 9.910 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ κατά τις έρευνες στο γραφείο της δουλειάς του και σε χρηματοκιβώτιο ιδιοκτησίας του στο Τ.Α.Ε. δεν βρέθηκε τίποτα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top