0
Η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγριο από τον σύζυγό της, μίλησε για πρώτη φορά μετά το περιστατικό. Περιέγραψε τις δραματικές ώρες.
Η 43χρονη αξιωματικός της αστυνομίας και μητέρα δύο παιδιών στη Λάρισα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τον σύζυγό της τα ξημερώματα της Πέμπτης

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό της, η αξιωματικός είπε στην ΕΡΤ: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς».

Στη συνέχεια η άτυχη μητέρα, ανέφερε «Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί  εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει  να χωρίσουμε. 

Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. 

Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

«Το σπίτι ήταν σαν σφαγείο, γεμάτο αίματα»

Ο αδερφός της αστυνομικού, μίλησε στο Star για τα όσα του είπε η αδερφή του και περιέγραψε τα όσα είδε στο σπίτι, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό.

«Μού είπε, Νίκο με σκότωσε. Αυτός είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε, ενώ από κάτω το διαμέρισμα το νοικιάζει μία φίλη της. Άκουσε βοήθεια, με σκοτώνει, και τότε κάλεσε την αστυνομία. Όλο το σπίτι ήταν μες τα αίματα, λες και ήταν σφαγείο», είπε αρχικά ο αδερφός της 43χρονης.

«Αν δεν καλούσε την αστυνομία, θα την σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά, σαγόνια διαλυμένο, δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό.

Δεν γνωρίζεται το κορίτσι. Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα θα γίνει κανένα κακό, δεν πρόλαβα. Περιστατικά χιλιάδες, τέτοια ζήλια, την έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πως τα ντυθεί, πού θα πάει, γιατί άργησε» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top