0
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το διαμελισμένο πτώμα στην Κρήτη, που εντοπίστηκε σε σακούλες σκουπιδιών στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, στη ΔΕΔΙΣΑ.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός αλλοδαπού, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.


Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα στις 17 Ιουλίου και στη συνέχεια τον τεμάχισε, τοποθετώντας τα μέλη του σε σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες τις πέταξε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της τεμαχισμένης σορού

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (04.08.2023) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος αλλοδαπού, στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, την 18.07.2023, εντοπίστηκαν μέλη-τμήματα ανθρώπινου σώματος, σε εσωτερικές εγκαταστάσεις του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α).

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην ανθρωποκτονία του αλλοδαπού εμπλέκεται έτερος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο ανωτέρω δράστης την 17.07.2023 πρωινές ώρες τραυμάτισε θανάσιμα τον αλλοδαπό, στη συνέχεια, αφού τον τεμάχισε, έβαλε τη σορό του σε σακούλες απορριμμάτων, τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top