0
Είδε εξωγήινους σύμβουλος του Ερντογάν ενώ μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη… συνάντηση στην τουρκική τηλεόραση.

«Εκπληκτική δήλωση του αντιστράτηγου Ερντογάν Καρακούς», τιτλοφορείται δημοσίευμα του τουρκικού TV100.

Και πως να μην είναι… εκπληκτική όταν ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζει ότι είδε εξωγήινους και μάλιστα όχι μόνο μια φορά.

«Εγώ και 4 φίλοι μου είδαμε UFO. Μας ακολούθησαν», είπε ο Καρακούς ενώ σημείωσε ότι «εμφανίστηκαν και πριν από τον σεισμό» και μάλλον ήθελαν να… ειδοποιήσουν τους Τούρκους.

«Δε νομίζω ότι είναι επιθετικοί. Αν θέλουν να καταστρέψουν τον κόσμο, έχουν κάθε ευκαιρία. Είμαστε στη θέση των ιθαγενών Αμερικανών», ανέφερε.

Είδε εξωγήινους σύμβολος του Ερντογάν – Πότε τους είδε για πρώτη φορά και πότε τους ξαναείδε – Το είπε και στην τηλεόραση
Ο Τούρκος απόστρατος πιλότος αεροσκαφών Ερντογάν Καρακούς, ήταν καλεσμένος τουρκικού προγράμματος με αναφορά στους εξωγήινους όπου τόνισε πως είδε κι αυτός ένα UFO. «Μας ακολούθησαν από το Μπαλικεσίρ στο Ντενιζλί», σημείωσε.

«Το λέω εδώ και 10 χρόνια. Το 1983 απογειώθηκαν 4 αεροπλάνα σε νυχτερινές πτήσεις. Υπάρχουν στόχοι στο Μπελικεσίρ, στο Ντενιζλί, στην Κόνια, στο Οσμανιγιέ και στο Εσκισεχίρ. Θα πυροβολήσουμε αυτούς τους στόχους. Καθώς πλησιάζαμε στο Μπελικεσίρ τέσσερα άτομα είδαν τα αντικείμενα που λέμε εξωγήινους. 

Ο φίλος μας από πίσω τα είδε πρώτος. Ρώτησα τον πύργο ελέγχου γιατί δεν πιστεύαμε ότι ήταν εξωγήινος. Έχω ένα αεροπλάνο στο κεφάλι μου, νομίζω ότι πρέπει να τον βοηθήσουμε. 

Ο πύργος μας είπε ότι δεν υπάρχουν πτήσεις και ότι το αεροπλάνο της εταιρείας δεν βρίσκεται κοντά. Μετά ήρθαν δεξιά και αριστερά μας. Όπως κι εγώ, πολλοί από τους φίλους μου είδαν διαστημόπλοιο. Ήταν γύρω στα 5-6 μέτρα και μετά από αυτό, έφυγαν με κατεύθυνση το Ικόνιο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι υπάρχει ένα τέτοιο σύστημα στη γη που θα διανύει την απόσταση από το Ντενιζλί έως το Ικόνιο σε 2 δευτερόλεπτα», ανέφερε ο Ερντογάν Καρακούς.

Να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν Καρακούς έχει μεταξύ άλλων Τούρκων στρατιωτικών «εφεύρει και την… παράνομη Γαλάζια Πατρίδα των Τούρκων ενώ θέλει να γίνει τουρκικός και ο εναέριος χώρος πάνω από τον χώρο που το τουρκικό αναθεωρητικό δόγμα θεωρεί παράλογα τουρκικό.

Λέτε να είδε… κανένα εξωγήινο ο κ. Καρακούς και στη Γαλάζια τουρκική Πατρίδα;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top