0
Σε μελέτη η οποία συνάγει το συμπέρασμα πως «αν έχει κάποιος 200 ευρώ το μήνα εισόδημα, μπορεί να επιβιώνει», αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και όπως είναι φυσικό προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του.

Ωστόσο έσπευσε να συμπληρώσει πως «δε λέω ότι αυτός ζει όπως πρέπει». Ακόμη, ο Α. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν πρόκειται να καταργήσει το μέρισμα το οποίο είθισται να διανέμεται τον Δεκέμβριο από την υπέρβαση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα.

Βέβαια, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν πρόκειται να επαναφέρει τη 13η σύνταξη και αρνήθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διένειμε 13η σύνταξη, χαρακτηρίζοντάς τη επίδομα. «13η σύνταξη δεν έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούσε να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούμε να δώσουμε και εμείς. Ο λόγος είναι ότι τα λεφτά για τη 13η σύνταξη δεν υπάρχουν», είπε συγκεκριμένα ο Α. Γεωργιάδης.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο υπουργός αναφέρθηκε και στο ζήτημα των μισθών, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 11% επλήγη η οικονομία. Αντιθέτως η κυβέρνηση της ΝΔ προκρίνει τη «σταδιακή αύξηση του βασικού μισθού, συνδεδεμένη με την αύξηση του ΑΕΠ», εξήγησε ο Α. Γεωργιάδης.

Δείτε τις δηλώσεις του:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top