0
Ένας γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου ξέχασε το κινητό του σε εστιατόριο στο Τενεσί των ΗΠΑ και έτσι αποκαλύφτηκαν οι φρικτές του πράξεις κατά ανήλικων παιδιών.

Η αστυνομία βρήκε στο τηλέφωνο του βίντεο που βιάζει αναίσθητα αγόρια.

Ο Καμίλο Χουρντάντο Κάμπος κρατείται στο Φράνκλιν του Τενεσί με την κατηγορία του βιασμού παιδιών και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, ενώ αναμένεται να του απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του αστυνομικού τμήματος του Φράνκλιν.

Η αστυνομία λέει ότι ειδοποιήθηκε αφού ο Κάμπος άφησε το τηλέφωνό του σε ένα εστιατόριο και οι υπάλληλοι έψαξαν τη συσκευή, αναζητώντας πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη ώστε να μπορέσουν να το επιστρέψουν.

«Αυτό που βρήκαν ήταν δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες παιδιών και έτσι κάλεσαν την αστυνομία», ανέφεραν οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και βρήκαν εκατοντάδες φρικιαστικές εικόνες και βίντεο στο τηλέφωνο του 63χρονου, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο Κάμπος «κατέγραψε τον εαυτό του να βιάζει αναίσθητα αγόρια ηλικίας περίπου 9 έως 17 ετών».

Μέχρι στιγμής, στο τηλέφωνο βρέθηκαν οι βιασμοί «τουλάχιστον 10 παιδιών»  και οι ντετέκτιβ κατάφεραν να ταυτοποιήσουν δύο από τα θύματα με τη βοήθεια των σχολείων της περιοχής, αναφέρει το CNN. 

Οι ντετέκτιβ μάλιστα αναφέρουν ότι τα θύματα μπορεί να μην γνωρίζουν καν ότι βιάστηκαν, καθώς ήταν αναίσθητα την ώρα των αποτρόπαιων πράξεων.

Ο Κάμπος ζούσε στην πόλη Φράνκλιν, νότια του Νάσβιλ, τις τελευταίες δύο δεκαετίες

Ο προπονητής ποδοσφαίρου φέρεται να επισκεπτόταν συχνά σχολεία όπου προσέγγιζε και στρατολογούσε παιδιά για να παίξουν ποδόσφαιρο, πολλά από τα οποία προσκαλούσε αργότερα στο σπίτι του, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους.

Η αστυνομία του Φράνκλιν εξακολουθεί να προσπαθεί να αναγνωρίσει τα υπόλοιπα παιδιά και αναζητά πληροφορίες από όποιους είχαν σχέση με τον Κάμπος.

Ο ίδιος είναι προφυλακισμένος με την εγγύηση του να έχει οριστεί στα 525.000 δολάρια.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top