0
Για πρώτη φορά κάθετε στα βουλευτικά έδρανα η Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία εξελέγη με την Πλεύση Ελευθερίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο και αναφέρθηκε στο κόμμα «Σπαρτιάτες». 

Η ίδια κληθείσα να σχολιάσει την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» που έχει τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη είπε πως «αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά».

Συνέχισε δε λέγοντας πως «δε συμφωνώ φυσικά με όλες τις θέσεις, μπορώ να πω πως διαφωνώ με τις περισσότερες, γιατί ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με το διάλογο και τη συζήτηση και τη στοιχειοθέτηση των απόψεών σου. Δε θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες».


Οι δηλώσεις της Τζώρτζιας Κεφαλά, η οποία σχολιάστηκε χθες για την ενδυμασία της, δείχνουν ότι εκτός από τα τρία καθαρά Δεξιά κόμματα που υπάρχουν («Σπαρτιάτες», Ελληνική Λύση, Νίκη) υπάρχει και η Πλεύση Ελευθερίας, η οποία αν και δεν είναι ένα Δεξιό κόμμα, έχει στις τάξεις της άτομα που έχουν εκφράσει πατριωτικές ιδέες, κάτι που σίγουρα δείχνει ότι η «εθνική» αντιπολίτευση θα είναι αρκετά ενισχυμένη στην τωρινή Βουλή.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top