0
Δεν επιδέχονται άλλη λογική εξήγηση όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από το ΠΑΣΟΚ.

Μπορεί το ζήτημα των φόρων, με τις απίστευτες δηλώσεις από στελέχη της αντιπολίτευσης, να μονοπωλεί την επικαιρότητα, ωστόσο η συζήτηση πήγε και στο μεταναστευτικό.


Μιλώντας χθες το βράδυ στη Χίο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έθιξε μεταξύ άλλων και το θέμα με τις ροές αλλοδαπών από την Τουρκία.

Αναφερόμενος στο γεωργικό τομέα τόνισε κατά λέξη:

«Να πούμε και την άλλη αλήθεια. Έχει ανάγκη η χώρα μετανάστες!! Στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Μακεδονία, τη Θεσσαλία. Τα δέντρα σαπίζουν και οι καρποί. Δεν υπάρχουν εργάτες γης. Δεν έχουμε χρέος να υπάρχουν προγράμματα να έρχονται άνθρωποι εδώ να εργάζονται;;

Εμείς οι σοσιαλιστές λέμε όποιος μπαίνει στην Ελλάδα να μην κάνει αίτηση ασύλου στην πρώτη χώρα εισδοχής, αλλά στο σύνολο των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε με μόνιμα προγράμματα μετεγκατάστασης να γίνεται κατανομή βάσει πληθυσμού, ανεργίας και οικονομικής κατάστασης της κάθε χώρας».

Κιόλα αυτά τα λέει σε κατοίκους που έχουν ταλαιπωρηθεί απίστευτα όλα τα προηγούμενα χρόνια από το μεταναστευτικό.

Θέλει άραγε το ΠΑΣΟΚ περισσότερες και μαζικότερες συμφωνίες σαν εκείνη που είχε κλείσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την κυβέρνηση του Πακιστάν και του Μπαγκλαντές;

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top