0
Έντονες αντιδράσεις σε ορισμένους συντηρητικούς κύκλους, κυρίως εκκλησιαστικούς, έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσα από τα Mad Video Music Awards.

Πιο συγκεκριμένα, έξαλλοι έχουν γίνει ιερείς και πιστοί με την αναφορά του Πάτερ Ημών στους στίχους της. Μάλιστα, ο εκδότης της ιστοσελίδας ekklisia online, Ανδρέας Καραγιάννης, μίλησε στην εκπομπή «ΦΟΡΑ Παρτίδα» του αρτ και εξέφρασε τους εν λόγω προβληματισμούς.


Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων «είναι ντροπή να βάζει στα προκλητικά της τραγούδια το Πάτερ Ημών».

«Καίει όταν με κοιτάει, σίγουρα θέλει γιατρό. Έχει κόλλημα μαζί μου, θέλει να τον παντρευτώ. Έχει σημάδια από το κραγιόν, άδεια μπουκάλια από το παρελθόν, θέλει σε όλα να είναι παρών, με είδε και είπε ο Πάτερ Ημών» είναι οι στίχοι που έφεραν την οργή των πιστών.

«Είναι άλλο να υπάρχει σειρά και άλλο να λέει ένας στοίχος θα σου δείξω το Πάτερ Ημών. Είναι ένας φαιδρός στοίχος» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Φουρέιρα: Όσα είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης
«Ντροπή στην κάθε Φουρέιρα που βάζει στα προκλητικά της τραγούδια το "Πάτερ ημών"» - Οι αντιδράσεις για το νέο τραγούδι της Φουρέιρα.

Ακούστε απόσπασμα από το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρείρα (μετά το 12:25):


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top