0
Στην ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής αναφέρεται ένας ακόμη πληροφοριοδότης του Πενταγώνου. 

Σε συνέχεια των προηγούμενων ημερών ο Ντέιβιντ Γκρους, o οποίος ήταν επικεφαλής της ανάλυσης ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων (UAP) σε υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ ισχυρίστηκε ότι το Βατικανό γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινων μορφών ζωής και μάλιστα βοήθησε τις ΗΠΑ να ανακτήσουν ένα κατεστραμμένο UFO από τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.Άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από UFO

Ο Ντέιβιντ Γκρους, ανέφερε επίσης ότι ορισμένες από τις «εξωγήινες μορφές ζωής» που ανακαλύφθηκαν είναι κακόβουλες και έχουν σκοτώσει ακόμη και ανθρώπους (πιλότους).

«Αν και δεν μπορώ να μπω στις λεπτομέρειες γιατί αυτό θα αποκάλυπτε ορισμένες απόρρητες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, ενημερώθηκα από μερικά άτομα στο πρόγραμμα ότι υπήρχαν κακόβουλα γεγονότα όπως αυτό», είπε και όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα εάν σκότωσαν ανθρώπους απάντησε καταφατικά και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το μυστικό – συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας ανθρώπων.

«Ανεξήγητα γεγονότα στον ουρανό»

Το 2021, το Πεντάγωνο δημοσίευσε μια έκθεση για τα UAP – ο όρος προτιμάται από τον όρο UFO από μεγάλο μέρος της εξωγήινης κοινότητας – η οποία βρήκε περισσότερες από 140 περιπτώσεις συναντήσεων UAP που δεν μπορούσαν να εξηγηθούν. Η έκθεση ακολούθησε μια διαρροή στρατιωτικού υλικού που έδειχνε προφανώς ανεξήγητα γεγονότα στον ουρανό, ενώ πιλότοι του Ναυτικού κατέθεσαν ότι είχαν συχνά συναντήσεις με παράξενα σκάφη στα ανοικτά των αμερικανικών ακτών.


Σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους του Debrief Leslie Kean και Ralph Blumenthal, οι οποίοι είχαν προηγουμένως αποκαλύψει την ύπαρξη ενός μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου που ερευνούσε τα UFO, ο Γκρους δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι εργολάβοι του τομέα της άμυνας ανακτούσαν θραύσματα μη ανθρώπινων σκαφών, και σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρα σκάφη, εδώ και δεκαετίες. «Δεν μιλάμε για πεζές προελεύσεις ή ταυτότητες», είπε ο Γκρους. «Το υλικό περιλαμβάνει άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα.»

Ο Grusch είπε στο Debrief ότι η ανάλυση έδειξε ότι αυτό το υλικό είναι «εξωτικής προέλευσης» – που σημαίνει «μη ανθρώπινη νοημοσύνη, εξωγήινη ή άγνωστη προέλευση».

Σύμφωνα με τον Guardian ο Γκρους δήλωσε στο Debrief ότι η ανάλυση καθόρισε ότι το υλικό αυτό είναι «εξωτικής προέλευσης» – δηλαδή «μη ανθρώπινης νοημοσύνης, είτε εξωγήινης είτε άγνωστης προέλευσης».

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό»

«[Αυτή η εκτίμηση βασίζεται] στις μορφολογίες των οχημάτων και στις δοκιμές επιστήμης υλικών και στην κατοχή μοναδικών ατομικών διατάξεων και ραδιολογικών υπογραφών», είπε. Ο Γκρέι, ο οποίος, σύμφωνα με το Debrief, αναλύει ανεξήγητα ανώμαλα φαινόμενα μέσα στο Nasic, επιβεβαίωσε την αφήγηση του Γκρους.

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι», είπε ο Γκρέι. «Οι ανακτήσεις αυτού του είδους δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και ωστόσο μια παγκόσμια λύση συνεχίζει να μας διαφεύγει».

Το Debrief μίλησε με αρκετούς από τους πρώην συναδέλφους του Γκρους, καθένας από τους οποίους εγγυήθηκε για τον χαρακτήρα του. Ο Karl E Nell, ένας απόστρατος συνταγματάρχης του στρατού, είπε ότι ο Γκρους ήταν «υπεράνω πάσης υποψίας». Σε μια αξιολόγηση αποδόσεων του 2022 που είδε το Debrief, ο Γκρους περιγράφεται ως «ένας αξιωματικός με την ισχυρότερη δυνατή ηθική πυξίδα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top