0
Πλάνα με κάμερα από το Μητροπολιτικό Τμήμα του Λας Βέγκας απεικονίζουν ένα ύποπτο UFO να πετάει στον νυχτερινό ουρανό ενώ λίγα λεπτά πριν ένας κάτοικος της περιοχής είχε τηλεφωνήσει για να αναφέρει ότι κάτι «100% όχι ανθρώπινο» είχε πέσει στην ιδιοκτησία του.


Όπως ανέφερε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι 8 News Now, η κάμερα ενός αξιωματικού του Λας Βέγκας κατέγραψε το άγνωστο αντικείμενο περίπου στις 23:50 στις 30 Απριλίου και, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Μετεωριτών, τα φώτα του φαίνονταν μέχρι τη Γιούτα και την Καλιφόρνια.


Περίπου 39 λεπτά μετά, ένας άλλος άνδρας — που ζει περίπου 80 μίλια από την Περιοχή 51 — τηλεφώνησε στο 911, λέγοντας ότι υπήρχαν δύο άγνωστες οντότητες στην αυλή του, αφού ο ίδιος και η οικογένειά του είδαν ένα παρόμοιο αντικείμενο να πέφτει από τον ουρανό στην ιδιοκτησία τους.


“Υπάρχει κάτι που έχει ύψος 2,4 μέτρα δίπλα του και ένα άλλο ον είναι μέσα… και έχει μεγάλα μάτια και μας κοιτάζει — και είναι ακόμα εκεί”, είπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην αστυνομία, σύμφωνα με το ηχητικό που έλαβε το τηλεοπτικό κανάλι.

«Στην αυλή μου. Ορκίζομαι στον Θεό, αυτό δεν είναι αστείο, αυτό είναι πραγματικότητα — είμαστε τρομοκρατημένοι», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ ψηλοί. Είναι 2,5 έως 3 μέτρα. Μας φαίνονται σαν εξωγήινοι. Μεγάλα μάτια. Έχουν μεγάλα μάτια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και μεγάλο στόμα. Έχουν λαμπερά μάτια και δεν είναι άνθρωποι. Δεν είναι άνθρωποι, 100%», ισχυρίστηκε.


Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν ήταν τρομοκρατημένοι όπως αποκαλύπτει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες σώματος.

«Είμαι τόσο νευρικός αυτή τη στιγμή», είπε ένας αξιωματικός. «Έχω πεταλούδες στο στομάχι, αδερφέ – είδα ένα πεφταστέρι και τώρα αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι υπάρχουν εξωγήινοι στην αυλή τους» τονίζει άλλος.


Αφού οι πρώτοι ανταποκριτές έψαξαν την περιοχή και πήραν συνέντευξη από άλλους μάρτυρες, δεν υπήρχαν νέες πληροφορίες.

«Δεν πιστεύω σε αυτό, αλλά με αυτό που είδα αυτή τη στιγμή, το πιστεύω», είπε ένας μάρτυρας στην αστυνομία.

Οι αρχές επιβολής του νόμου συνέχισαν να ερευνούν το ακίνητο για μέρες μετά το υποτιθέμενο παραφυσικό περιστατικό, αλλά το τμήμα έκτοτε έκλεισε την υπόθεση, σύμφωνα με το 8 News Now.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top