0

Την απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο υποψήφιος βουλευτής της στην Ροδόπη, Μουσταφά Κατραντζή καθώς όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρας στο σημείωμα που έλαβε από την ΕΥΠ για τους δικούς του υποψήφιους υπήρχε «σαφής αναφορά και για τον υποψήφιο της ΝΔ» ότι ήταν «στρατευμένος στα σχέδια της ‘Αγκύρας και του τουρκικού προξενείου».

«Αποσύρομαι από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας», τόνισε μεταξύ άλλων.


Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας».

 

Στον κ. Κατραντζή είχε αναφερθεί την Κυριακή στη διακαναλική του συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας που σημαίνει πως παραδέχεται ότι εν τέλει το είχε λάβει το σημείωμα από την ΕΥΠ.

Άρα γνώριζε και ΑΥΤΟΣ τι συμβαίνει με τους υποψηφίους του.

Τελικά, αυτό που προκύπτει είναι πως τα κόμματα δεν σκέφτονται και πολύ ποιους εντάσσουν στο ψηφοδέλτιό τους στην Θράκη αδιαφορώντας εάν αυτό μπορεί να υπονομεύσει την εθνική ασφάλεια στην περιοχή.

Προκειμένου να πάρουν τις ψήφους της μειονότητας δεν θα είχαν πρόβλημα να βάλουν υποψήφιο ακόμα και τον… πρόξενο.

Είναι απορίας άξιο πως προτείνουν τέτοια άτομα επικίνδυνα για το εθνικό συμφέρον ως υποψήφιους βουλευτές τους.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top