0
Τη στιγμή που πολλοί τραγουδιστές και τραγουδίστριες ανέβαλαν τις συναυλίες τους και τις εμφανίσεις τους, καθώς στη χώρα κηρύχθηκε εθνικό πένθος για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, εν τούτοις η Νατάσσα Μποφίλιου, αποφάσισε να τραγουδήσει κανονικά και να μην ακυρώσει τη συναυλία της στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας στον Βόλο.

Έβγαλε μάλιστα και λόγο, λέγοντας πως "δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο".

Από το κέντρο της σκηνής και με υψωμένες τις γροθιές, τη στιγμή που από κάτω της φώναζαν "μπράβο", η Νατάσσα Μποφίλιου είπε αρχικά: "Δεν είναι η αποχή. Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής".

Στη συνέχεια ανέφερε: "Σκεφτόμαστε ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, ότι δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες. Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε".

"Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία" κατέληξε και συνέχισε το τραγούδι και τη συναυλία της, περνώντας όλοι όμορφες και χαρούμενες στιγμές.
@alexandrakofou #fyp #volos #natasabofiliou ♬ πρωτότυπος ήχος - 𝔸𝕃𝔼𝕏loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top