0
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα κατασκευαστικά έργα για τη μόνιμη μετεγκατάσταση της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ ΑΛΣ-ΕΛ-ΑΚΤ) στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά. 

Oπως αναφέρει το greatgreekbigblue.wordpress.com, οι εγκαταστάσεις (λιμενικές και κτιριακές) που πρόκειται να υλοποιηθούν, με ημερομηνία ολοκλήρωσης  τον Οκτώβριο του 2024, θα είναι εφάμιλλες ενός σώματος που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων επιχειρώντας τις περισσότερες φορές κάτω από επικίνδυνες και άκρως απαιτητικές συνθήκες.

Ειδικότερα, στα έργα που υλοποιούνται κατόπιν συνεργασίας της Διεύθυνσης Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας, της ΜΟΜΚΑ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  και του ΤΑΙΠΕΔ., περιλαμβάνεται:

  1. Ένα κτιριακό έργο με τίτλο «Εγκατάσταση Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά», το οποίο συμβασιοποιήθηκε με προϋπολογισμό 3.194.328,77€ (κτίρια Διοικητηρίου, Στρατωνισμού – Επιχειρήσεων, Γυμναστηρίου -Αποθηκών και Σκοπευτήριο κλειστού τύπου) και
  2. Ένα λιμενικό έργο με τίτλο «Κατασκευή Λιμενίσκου Πλωτών Μέσων Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λιμενικού Σώματος στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά», το οποίο συμβασιοποιήθηκε με  προϋπολογισμό  1.770.834,81 €.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top