0
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει δημοσίευμα που συνδέει άμεσα την καταγγέλλουσα «βιασμό» και «ξυλοδαρμό» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη, την Ελένη Χρονοπούλου, ανώτερη υπάλληλο του ΠΑΣΟΚ Βρυξελλών, ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και τότε ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη!

Ο οποίος με την σειρά του Ν.Ανδρουλάκης «φωτογραφιζόταν» από εμετικά φιλοκυβερνητικά δημοσιεύματα και υπονοούμενα που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ και το σύστημα Predator (δηλαδή την παράλληλή ΕΥΠ) αντίστοιχα, ότι… «χειροδικούσε κατά γυναικών»!

Τότε, στις 8 Αυγούστου έγραφε σχετικά το pronews.gr για τις προσπάθειες των κυβερνητικών (διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός)  να παρουσιάσουν τον Ν.Ανδρουλάκη ως «ένοχο ξυλοδαρμού γυναικών»:

“Ηθικόν δίδαγμα (μέχρι στιγμής): Όποιος διαπράττει κακούργημα (υποκλοπές) το οποίο όμως φέρει υπογραφή εισαγγελέως, μπορεί στο τέλος και να ζητήσει το λόγο από το θύμα γιατί… «δέρνει γυναίκες» και πρέπει να βγει να το ομολογήσει! Ή γιατί «μιλάει με την Κίνα».

Κατά τα λοιπά το περιεχόμενο των υποκλοπών είναι απόρρητο και η υποκλοπή έγινε για λόγους «εθνικού συμφέροντος». Απλά τελείως… τυχαία, όλο το twitter αναφέρεται σε ένα προσωπικό ζήτημα του θύματος!

Η χώρα έχει πρόβλημα. Και δεν είναι πρόβλημα μόνο η νυν κυβέρνηση, η οποία «τελειώνει» αργά και βασανιστικά”

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» του Σ.Χίου αναφέρεται στην υπόθεση αυτή και υποστηρίζει ότι υπήρχε «ενεργός» ερωτική σχέση του Ν.Ανδρουλάκη με την Ε.Χρονοπούλου και «μυστικές υπηρεσίες έπεισαν τον Ν.Ανδρουλάκη να την σπρώξει στην καταγγελία για να καλυφθούν δικά του ατοπήματα».


Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Βαρέλη- Στεφανίδη, μητέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, σε ανάρτησή της δεν απέκλεισε να είναι αλήθεια το παραπάνω σενάριο, και το ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ “το βαρέλι δεν έχει πάτο”.

Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά».

Να σημειώσουμε βέβαια, ότι τα στοιχεία της Ελένης Χρονοπούλου δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top