0
Με νεότερο δημοσίευμα εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή στην υπόθεση της Ελένης Χρονοπούλου όπου αναφέρεται ότι ο Ν.Ανδρουλάκης είχε ταυτόχρονη ερωτική σχέση και με τις δύο!

Όλα αυτά υποτίθεται ότι είχαν καταγραφεί από το «Predator» στις παρακολουθήσεις που είχαν κάνει από την ΕΥΠ σε βάρος του και τώρα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση γιατί εκβιάζεται και από την κυβέρνηση και από τις μυστικές υπηρεσίες.


Όπως αναφέρει με χαρακτηριστικό τίτλο στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα «Μακελειό» του Στέφανου Χίου «Τριγωνική σχέση αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-Έλενας Χρονοπούλου-Εύας Καϊλη» και προσθέτει, εάν μιλήσει «πέθανε».


Σε άντρα οργίων έχουν μετατραπεί Βρυξέλες και Στρασβούργο.

Οι υποθέσεις των Ελλήνων ευρωβουλευτών Μ.Σπυράκη, Ε.Καϊλή και Α.Γεωργούλη από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αντιστοίχως δημιουργούν πρόβλημα εικόνας στη χώρα, αφού στο εξωτερικό βλέπουν τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών να εμπλέκονται μόνο σε σκάνδαλα.

Σημειώνεται ότι ήδη από χθες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρώτο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» που συνδέει άμεσα την καταγγέλλουσα «βιασμό» και «ξυλοδαρμό» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη, την Ελένη Χρονοπούλου, ανώτερη υπάλληλο του ΠΑΣΟΚ Βρυξελλών, ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ και τότε ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη!

Ο οποίος με την σειρά του Ν.Ανδρουλάκης «φωτογραφιζόταν» από εμετικά φιλοκυβερνητικά δημοσιεύματα και υπονοούμενα που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ και το σύστημα Predator (δηλαδή την παράλληλή ΕΥΠ) αντίστοιχα, ότι… «χειροδικούσε κατά γυναικών»!

Τότε, στις 8 Αυγούστου έγραφε σχετικά το pronews.gr για τις προσπάθειες των κυβερνητικών (διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός)  να παρουσιάσουν τον Ν.Ανδρουλάκη ως «ένοχο ξυλοδαρμού γυναικών»:

“Ηθικόν δίδαγμα (μέχρι στιγμής): Όποιος διαπράττει κακούργημα (υποκλοπές) το οποίο όμως φέρει υπογραφή εισαγγελέως, μπορεί στο τέλος και να ζητήσει το λόγο από το θύμα γιατί… «δέρνει γυναίκες» και πρέπει να βγει να το ομολογήσει! Ή γιατί «μιλάει με την Κίνα».

Κατά τα λοιπά το περιεχόμενο των υποκλοπών είναι απόρρητο και η υποκλοπή έγινε για λόγους «εθνικού συμφέροντος». Απλά τελείως… τυχαία, όλο το twitter αναφέρεται σε ένα προσωπικό ζήτημα του θύματος!

Η χώρα έχει πρόβλημα. Και δεν είναι πρόβλημα μόνο η νυν κυβέρνηση, η οποία «τελειώνει» αργά και βασανιστικά”.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top