0
Το περασμένο Σάββατο ο William Church που οδηγούσε το φορτηγό του στον αυτοκινητόδρομο 87 της Πολιτείας της Αριζόνας παρατήρησε στην άκρη του δρόμου μια μορφή που έλαμπε και όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Fox θα μπορούσε να είναι φάντασμα.

«Η φιγούρα μοιάζει με κάποιον που στέκεται στην άκρη του δρόμου. Μπορείτε να δείτε τις γραμμές που τη σχηματίζουν» είπε σύμφωνα με τη New York Post.

Το βίντεο των έξι δευτερολέπτων καταγράφηκε από μία κάμερα που έχουν τα επαγγελματικά οχήματα στο εσωτερικό τους για λόγους ασφαλείας.

Στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο, που κατασκευάστηκε το 1927 και έχει μήκος περίπου 273 χλμ, έχουν συμβεί πολλά τροχαία δυστυχήματα και αυτό κάνει τους ντόπιους να πιστεύουν ότι ο δρόμος είναι στοιχειωμένος.

Όσοι είδαν το βίντεο του οδηγού ισχυρίστηκαν ότι και οι ίδιοι έχουν δει τέτοιες μορφές στον αυτοκινητόδρομο 87. «Είναι εκεί έξω» σχολίασε ένας αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για φαντάσματα. «Το βλέπω, η μορφή είναι συγκεκριμένη, ανατριχιαστικό» αναφώνησε άλλος.

Κάποιοι ψυχραιμότεροι είπαν ότι η φιγούρα θα μπορούσε να είναι μια πινακίδα, ένα ζώο, ξερά χόρτα ή το παιχνίδισμα που κάνει κάποια πηγή φωτός.

Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top