0
Νέο απόσπασμα από την άκρως σημαντική συζήτηση της Κριστίν Λαγκάρντ με τον «προφήτη» των διεθνιστών, Νόα Χαράρι, το 2018 της οποίας σας δίνει τμηματικά το ΕΛ, καθώς ειπώθηκαν σχεδόν τα πάντα για αυτά που ζούμε τώρα και θα ζήσουμε!!!

Ο συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και «προφήτης» του Κλάους Σβαμπ, αναφέρθηκε στο γιατί η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση είναι… χειρότερη από τις προηγούμενες, αφήνοντας να εννοηθεί πως ορισμένος αριθμός ανθρώπων δεν θα είναι πια χρήσιμος.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

(Χαράρι) Τον 19ο αιώνα πολύ λίγες χώρες ηγήθηκαν της βιομηχανικής επανάστασης αποκομίζοντας για πολλές γενιές τα περισσότερα απ’ τα οφέλη και επικράτησαν και εκμεταλλεύτηκαν το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου πλανήτη.

(Λαγκάρντ) Εξ ου και η αποικιοκρατία κτλ.

(Χαράρι) Και οι υπόλοιπες χώρες έμειναν πολύ πίσω. Το ίδιο μπορεί να ξανασυμβεί με την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης. Αν δεν ακολουθούσες, σε 30 χρόνια κατέληγες βρετανική αποικία…Η διαφορά είναι ότι τον 19ο αιώνα η μεγαλύτερη απειλή αν μένατε πίσω, ήταν η εκμετάλλευση. Θα σας κατακτούσαν και θα σας εκμεταλλεύονταν. Στον 21ο αιώνα σας περιμένει χειρότερη μοίρα. Δεν θα σας εκμεταλλευτούν. Απλώς δεν θα σας χρειάζονται. Το να μην σας χρειάζονται είναι με πολλούς τρόπους χειρότερο απ’ το να σας εκμεταλλεύονται. Όταν σας εκμεταλλεύονται, τουλάχιστον σας χρειάζονται!!! (σ.σ. Γελάνε!!!!!!! Δεν έχουν καταλάβει που το πάει ο Χαράρι. Και όμως έχει δίκιο! Η απραγία και η αδράνεια είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ, καθώς σε απορροφά η σκοτεινή ανυπαρξία.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top