0
Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης το βράδυ της Παρασκευής (10/3) στα Εξάρχεια φέρνει στην επιφάνεια το iefimerida.gr.

Στο πρώτο και το δεύτερο βίντεο φαίνεται μια ομάδα ατόμων να εισβάλει μέσα στο εστιατόριο στην περιοχή των Εξαρχείων. Όπως έχει γίνει γνωστό, όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης τους άκουσε να λένε για εκείνον ότι «ψήφισε μνημόνια» έσπευσε να μιλήσει μαζί τους. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε και όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο, τον έβγαλαν με τη βία έξω από τον εστιατόριο.


Λίγο αργότερα η ένταση κορυφώθηκε με τους δράστες να ξυλοκοπούν άγρια τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό» με σπασμένη μύτη.


Στο τρίτο και τελευταίο βίντεο ακούγεται μέλος της ομάδας νεαρών, λίγες στιγμές μετά το επεισόδιο, να βρίζει και να εξαπολύει απειλές: «Κοινοβουλευτικά σκουπίδια. Άντε γ@@@ μαλ@@@, θα έρθουμε και σπίτι σου».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top