0
Απίστευτη η αντιμετώπιση των τουρκικών ΜΜΕ, για την πτώση του Φάντομ στην Ανδραβίδα. Πικρόχολα σχόλια δεν χωρούν σε τέτοιες καταστάσεις. Όμως, όταν δεν έχεις τσίπα πάνω σου... 

Τουρκικό κανάλι δεν σεβάστηκε ούτε το πένθος της οικογένειας του αδικοχαμένου υποσμηναγού και την αγωνία εκείνης του σμηναγού που αγνοείται και βρήκε ευκαιρία να χλευάσει με αφορμή το τραγικό περιστατικό τον Έλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Πρώτα το τουρκικό Haber Global, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στρατηγού Φλώρου που έλεγε «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να χάθει ούτε ένας κόκκος άμμου, ούτε μια ίντσα θάλασσας από την επικράτειά μας. Έχουμε την υπεροχή στον αέρα και στη θάλασσα».

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια πέρασε στην είδηση της συντριβής του μαχητικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ γυρίζοντας από το ρεπορτάζ σχολίασε «Αυτή είναι η κατάσταση τελευταία στην Ελλάδα η οποία λέει είμαστε ανώτεροι στον αέρα και στη θάλασσα, είμαστε έτοιμοι, αν έρθουν θα δουν»

Δεν είναι τυχαίο όμως που την ώρα που η οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας αναζητούσε δύο από τα παιδιά της, η Τουρκία έστειλε 18 μαχητικά αεροσκάφη, F-16 και F-4, για να παραβιάσουν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο.

Παρά το βαρύ κλίμα και την ψυχολογική φόρτιση, οι συνάδελφοι των δύο αεροπόρων, έκαναν αυτό για το οποίο έχουν ορκιστεί. Απογειώθηκαν με τα μαχητικά τους για να υπερασπιστούν τους ελληνικούς ουρανούς.

Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας έδωσε σήμα για να σηκωθούν μαχητικά από όλες τις Σμηναρχίες Μάχης αλλά και από τις μητρικές Μονάδες. Mirage 2000-5 της 331 από τα Readiness της Σκύρου, F-16 της 341 και της 330 από τη Λήμνο, F-16 της 335 και της 336 από το Καστέλι και μαχητικά ίδιου τύπου από την 343 και την 340 της Σούδας και την 341 και 347 του Βόλου.

Στον αέρα βρέθηκαν περισσότερα από 20 ελληνικά μαχητικά και έσπευσαν να αναχαιτίσουν τους «εισβολείς» που δεν σεβάστηκαν τις αγωνιώδεις προσπάθειες εντοπισμού των δύο πιλότων που κατέπεσαν. 

Ακολουθεί το βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα tourkikanea. gr, βάζοντας και τους ελληνικούς υπότιτλους. 

Ακούγεται η σκληρή τοποθέτηση της Τουρκάλας δημοσιογράφου...




Οι δύο πιλότοι μας που έπεσαν προχθές, (ο ένας βρέθηκε νεκρός ο άλλος αγνοείται) είναι ήδη ήρωες και ευρίσκονται στον πάνθεο των ηρώων της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, ότι και να λένε οι φανατισμένοι και νοητικά καθυστερημένοι “γείτονες”. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top