0
Για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του κατηγορείται ο make up artist και πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αστυνομική συντάκτρια της εφημερίδας Espresso Νάντια Αλεξίου, ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός τους είχαν έναν έντονο καυγά μέσα στο διαμέρισμά τους στην Κυψέλη και οι γείτονες άκουγαν φωνές και χτυπήματα σε επιφάνειες, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία η οποία όταν κατέφθασε, διαπίστωσε πως η γυναίκα είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα, στις 28 Δεκεμβρίου η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή της Κυψέλης.

Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, Νάνσυ τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία με τον ίδιο να κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας μετά την διαδικασία του αυτόφωρου.

Σχηματίστηκε δικογραφία, την επόμενη ημέρα πέρασε εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ίδιος με τη σειρά του κατηγόρησε τη σύντροφό του ότι τον εκμεταλλεύτηκε για την αναγνωρισιμότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γείτονες είναι αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία μετά από φωνές που άκουσαν.

Πριν λίγο καιρό ο ίδιος είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Instagram την αλλιώτικη πρόταση γάμου που του είχε κάνει η σύντροφός του. Έκτοτε χώρισαν και βρέθηκαν μαζί αρκετές φορές μέχρι το τελευταίο περιστατικό…

Την παραμονή του καταγγελθέντος ξυλοδαρμού στις 27 Δεκεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός του, Νάνσυ, είχαν βρεθεί καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Μίλησαν για το σύμφωνο συμβίωσης που θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον και είχε προχωρήσει στην αποκάλυψη ότι έρχεται διάδοχος.

Στην ίδια εκπομπή μετά την καταγγελία ο ίδιος αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε, αναφέροντας μόνο πως έχουν χωρίσει οριστικά.



Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά την σύλληψή του για ξυλοδαρμό – «Εκείνη με χτύπησε επειδή είναι εμμονική και ζηλιάρα»


Στην αντεπίθεση περνά ο make up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος δίνει την δική του εκδοχή για όλα συνέβησαν μεταξύ εκείνου και της συντρόφου του μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη στις 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την είδηση, η σύντροφος του Νάνσυ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να του περάσουν οι αστυνομικοί χειροπέδες, μόνο που – όπως δηλώνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – το θύμα ήταν εκείνος:

«Είναι εμμονική, θέλει την δημοσιότητα από εμένα και μόνο. Της έχω ζητήσει πολλές φορές να χωρίσουμε. Τελευταία φορά ήταν δυο μέρες πριν την Πρωτοχρονιά. Το έχει παραδεχτεί και η ίδια σε δηλώσεις της, ωστόσο άρχισε να μου κάνει διάφορες σκηνές» αναφέρει και προσθέτει:

«Είχε έρθει τον τελευταίο μήνα κι έμενε στο σπίτι μου. Είδε κάτι μηνύματα που είχα ανταλλάξει με φανς μου κι άρχισε να με χτυπάει. Της είπα να τα μαζέψει και να φύγει και πως χωρίζουμε οριστικά. Έχω βίντεο με τα χτυπήματα στο πρόσωπο μου. Το μάτι μου κατακόκκινο, σκισίματα στη μούρη». Σύμφωνα με τον make up artist και πρώην παίκτη του Survivor δεν γνωρίζει αν η πρώην σύντροφος είναι πραγματικά έγκυος: «Η κοπέλα δεν είναι καλά θέλει να μου κάνει κακό. Είναι ασυναρτησίες όλα αυτά που λέει. Δεν είναι καλά.

Από θύμα κάποιοι θέλουν να βλέπουν ως θύτη. Ντροπή τους. Εκείνη μου έλεγε πως αν πάω στο Survivor ήθελε να έρθει μαζί, αν κάνω εκπομπή ήθελε να είναι συμπαρουσιάστρια. Είναι ζηλιάρα, ήρθε με δόλο στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν είναι έγκυος. Μου έστειλε και καλά δυο υπερήχους από το Λονδίνο. Της είπα τώρα που ήρθε στην Ελλάδα να πάμε σε γυναικολόγο και μου απάντησε πως δεν τους εμπιστεύεται και πως θα πάει μόλις επιστρέψει στο Λονδίνο».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο:

«Πήρε την μητέρα μου και τους συνεργάτες μου και τους δηλώνει πως με αγαπάει και πως δεν θέλει να χωρίσουμε. Την ημέρα που μου έκανε την καταγγελία εγώ πήγα στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση κι από εκεί στο νοσοκομείο για τα τραύματα μου. Στο δικαστήριο αυτή δεν ήρθε γιατί δεν έβρισκε δικηγόρο να την αναλάβει κι έφυγε.

Έχω συνεργαστεί με όλες τις σούπερ σταρ σε Ελλάδα, Ευρώπη και Λονδίνο και καμία δεν είχε κανένα παράπονο από την δουλειά μου και βρέθηκε τώρα αυτή να δηλώσει πως την χτύπησα. Δεν το χωράει το μυαλό μου όλο αυτό που μου έχει κάνει. Είναι όλα αλήθεια αυτά που λέω, ο κόσμος πρέπει να με πιστέψει».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top