0
Μια Αμερικανή drag queen, η Κίτι Ντεμούρ έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή της με τις ετεροφυλόφιλες μητέρες, που πηγαίνουν τα παιδιά τους σε βραδιές ανάγνωσης παραμυθιών από drag queens. 

Με αφορμή την ανάγνωση παραμυθιού από drag queen στη Θεσσαλονίκη σε παιδιά νηπιαγωγείου, κάτι που γίνεται σε άλλες χώρες της Δύσης τα τελευταία χρόνια, άνοιξε μια συζήτηση και στη χώρα μας, για το πώς και σε τι βοηθά αυτό ένα παιδάκι προσχολικής ηλικίας...


«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, γιατί πηγαίνετε τα παιδιά σας να τους διαβάσουν παραμύθια drag queens. Τι διάολο έχει κάνει μια drag queen εκτός από το να βάφεται και να χοροπηδάει στην πίστα κάνοντας σεξουαλικά κόλπα, ώστε να την έχετε τόσο ψηλά σε εκτίμηση και να την προβάλετε ως πρότυπο στα παιδιά σας;» αναρωτιέται η Kitty Demure και τα «χώνει» στις «προοδευτικές μανάδες» και τις ρωτά ευθέως αν θα ήθελαν τα παιδιά να έχουν για πρότυπα μια στρίπερ ή μια πορνοστάρ; 

Μια drag κάνει το νούμερό της σε κλαμπ για ενήλικες. Στα παρασκήνια υπάρχει γύμνια, ναρκωτικά και βρωμιά. Απορώ ειλικρινά τι προσπαθείτε να καταφέρετε» αναφέρει στο βίντεό της στο κανάλι της στο youtube η drag queen.


Κλείνοντας αναφέρει για το γεγονός ότι μπορεί αυτό να γίνεται για να κάνουν «άνοιγμα» στην γκέι κοινότητα, πως: «Μην νομίζετε ότι μας κάνετε χάρη. Ισα ίσα μας δημιουργείτε επιπρόσθετα προβλήματα. Είχαμε τη φήμη, που δεν ευσταθεί, ότι είμαστε παιδόφιλοι, ανώμαλοι. Δεν έχουμε ανάγκη να φέρετε τα παιδιά σας σε εμάς. 

Πηγαίνετέ τα στην Disneyland ή αν θέλετε να δουν βαμμένους ανθρώπους, πηγαίνετέ τα στο τσίρκο. Γι αυτό λοιπόν μην καταστρέφετε τα παιδιά σας και μην καταστρέφετε κι εμάς»,  καταλήγει η Kitty Demure με το προ διετίας βίντεό της να γίνεται viral στη χώρα μας, λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top