0
Στη δημοσιότητα έδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης τις φωτογραφίες των δύο Αλβανών που έπεσαν θύματα χθες το βράδυ της μαφιόζικης επίθεσης στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης.


Πρόκειται για τον 44χρονο Armando Organja, (αριστερά) και τον 41χρονο Kreshnik Çerçizaj, (δεξιά).


Στο μεταξύ, ένα νέο σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το οποίο τραβήχτηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο άντρες, 41 και 44 ετών αντίστοιχα, με καταγωγή από την Αλβανία και να τραυματιστεί μια 31χρονη γυναίκα.


Στο βίντεο φαίνεται ο 44χρονος ο οποίος βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος έχοντας τις αισθήσεις του, μετά τις σφαίρες που δέχτηκε στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Από πάνω του βρίσκονται αστυνομικοί και υπάλληλοι του καταστήματος για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, ο άντρας παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Χθες, στην καφετέρια της Νέας Σμύρνης επικράτησαν στιγμές πανικού καθώς την ώρα της επίθεσης υπήρχε πολύς κόσμος.

Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες, ο κόσμος ούρλιαζε καθώς το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο.

Όσο για τον 41χρονο Αλβανό που πέθανε ακαριαία μετά τους πυροβολισμούς ανέφεραν πως ήταν γνωστός στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με το όνομα «Νίκος» και  «πουλούσε» προστασία.

Τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν περιγράφουν και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες.

«Ήμουνα έξω με τον σκύλο μου εκείνη την ώρα και άκουσα τους πυροβολισμούς. Φοβηθήκαμε πολύ, επικρατούσε πανικός στην πλατεία, ο κόσμος έτρεχε να κλειστεί σε μαγαζιά» λέει μια κοπέλα που βρισκόταν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

«Άκουσα 5-6 πυροβολισμός, στην αρχή νόμιζα ότι άκουγα βεγγαλικά, το περιμέναμε ότι θα συμβεί κάποια στιγμή. Σοκαρίστηκα, κατέβηκα κάτω, είδα τους αστυνομικούς και τον νεκρό. Γίνεται εμπόριο σε αυτή την πλατεία. Έχω διαμαρτυρηθεί πολλές φορές γιατί η πλατεία μας έχει γίνει άνδρο παρανομίας» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top