0
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε έρευνα σε βάρους του πρώην υπουργού και επιτρόπου επί Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλου για χρηματισμό και αντικοινοτικές συμπεριφορές στο Qatar Gate.

Η έρευνα δημιουργεί αναταράξεις στο εσωτερικό τις Νέας Δημοκρατίας με κορυφαία στελέχη να πιέζουν για την άμεση διαγραφή του πριν να είναι αργά και ενώ ο ίδιος είχε δώσει τα χέρια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να είναι υποψήφιος και πάλι με το κόμμα στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με το Politico, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά εξηγήσεις από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του στο Qatar Gate αλλά και πώς συμμορφώθηκε με τους κανόνες λόμπι.

Ο Δ.Αβραμόπουλος προκύπτει πως ήταν μισθοδοτούμενος με χρήματα τα οποία προέρχονταν πρακτικά από το Κατάρ, και αυτό γιατί έπαιρνε 5.000€ μηνιαίως από μια ΜΚΟ η οποία χρηματοδοτούνταν από το Κατάρ!

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «La Stampa», αναφορικά με τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ του φερόμενου «εγκεφάλου» του Qatar Gate απάντησε πως η συμμετοχή του ήταν «τιμητική» και παραδέχτηκε ότι έλαβε πληρωμή 60.000 ευρώ από την Fight Impunity.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top