0
Απετράπη η απόδραση δύο κρατουμένων από τις Φυλακές Κορυδαλλού, αλβανικής και παλαιστινιακής καταγωγής, στο κελί των οποίων τα κάγκελα βρέθηκαν κομμένα.

Βεβαίως εξετάζεται αν το έκαναν εκείνοι ή άλλα άτομα που χρησιμοποίησαν το κελί τους με αυτόν τον σκοπό. Οι συγκεκριμένοι πάντως κρατούμενοι εξέτιαν ποινές για κλοπές και ένταξη σε εγκληματικές οργανώσεις.

Ύστερα από πληροφορίες που περιήλθαν στην Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής και σύμφωνα με κατευθύνσεις που δόθηκαν, χθες Παρασκευή (9/12) μισή ώρα μετά τις 10 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε έρευνα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού I και συγκεκριμένα στην Δ πτέρυγα όπου κρατούνται οι δύο αλλοδαποί κρατούμενοι, οι οποίοι φαίνεται πως είχαν προβεί σε προπαρασκευαστικές πράξεις για να αποδράσουν κόβοντας τα κιγκλιδώματα.

Σε διπλανό κελί ανευρέθη συσκευή κινητού τηλεφώνου που πιθανόν να σχετίζεται με τις παραπάνω έκνομες ενέργειες, το οποίο και κατασχέθηκε. Προανάκριση για το ανωτέρω συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Φωτογραφίες από τα κομμένα κάγκελα σε κελί των Φυλακών Κορυδαλλού:






loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top