0
O γνωστός για τις αντιχριστιανικές του απόψεις και κύριος σύμβουλος του Προέδρου και ιδρυτή του WEF Κλάους Σβαμπ, Γιούβαλ Χαράρι, προχώρησε σε νέες εξωφρενικές δηλώσεις για το άμεσο μέλλον της Ανθρωπότητας, με τις οποίες «αποκαλύπτει» πως η αιώνια Ζωή που ευαγγελίζονταν ο Ιησούς Χριστός (η Ανάσταση δηλαδή) αφορούσε μία ζωή στον σημερινό κόσμο και πως αυτή θα επιτευχθεί με την… εικονική πραγματικότητα!

Στην πραγματικότητα ο Γ.Χαράρι ευαγγελίζεται μία νέα…. ζωή για όλους μας η οποία θα είναι εντελώς εικονική και στην οποία θα είμαστε… ευτυχισμένοι καθώς οι παγκοσμιοποιητές θα έχουν φροντίσει να μετατρέψουν την πραγματική ζωή σε μία πραγματική κόλαση απελπισίας.

Επιχειρεί να διαστρεβλώσει ακόμα και τις βασικές φιλοσοφικές και θρησκευτικές έννοιες του Χριστιανισμού, εμφανίζοντας την Ανάσταση και την Βασιλεία του Θεού ως… υλικά γεγονότα που μπορούν να αντιγραφούν με εικονικά… παραμύθια.

Με άλλα λόγια επιχειρεί να επιβάλει την βασική ιδέα του Εωσφωρισμού που είναι ο υλισμός υπεράνω όλων και ότι το πνεύμα και η ψυχή είναι… υπερτιμημένες έννοιες.

Η εικονική πραγματικότητα έχει μετατραπεί στο νέο επικίνδυνο εχθρό της Ανθρωπότητας καθώς θα αποτελέσει το σημαντικότερο μέσο χειραγώγησής της, προσφέροντας ψεύτικες αληθοφανείς ζωές στους ανθρώπους, όπου σε αυτές όλοι θα είναι «επιτυχημένοι».

«Όταν βλέπετε κάποιον να κάθεται όλη μέρα φορώντας γυαλιά εικονικής πραγματικότητας ή ίσως μπροστά σε μία οθόνη σε ένα μικρό δωμάτιο είναι παγιδευμένος μέσα σε αυτό το δωμάτιο ή είναι απελευθερωμένος μέσα στο άυλο βασίλειο του κυβερνοχώρου, του Metaverse;

Ακόμα και ο ίδιος ο Χριστός όταν μιλάει για Ανάσταση έχει κατά νου μία ανάσταση μέσα στη σάρκα του σώματος! Και όταν μιλάει για το Βασίλειο των Ουρανών ή για το Βασίλειο του Θεού εννοεί ένα αληθινό βασίλειο εδώ στην Γη με πέτρες, δέντρα και όλα αυτά!

Αλλά υπήρχε μία άλλη παράταξη η οποία έλεγε ότι το σώμα δεν είναι σημαντικό ότι υπάρχει μόνο μία αέναη άυλη ψυχή κι αυτό είμαστε στην πραγματικότητα και κάποια μέρα θα απελευθερωθούμε από αυτό το υλικό, βρωμερό φυσικό σώμα και θα υπάρχουμε στον Παράδεισο σε ένα άυλο Βασίλειο.

Και τώρα βρισκόμαστε σε ένα σημείο στην ιστορία, χιλιάδες χρόνια μετά, όπου αυτή η διαφωνία γίνεται στα αλήθεια πραγματικότητα. Δεν είναι απλώς φαντασίωση στο μυαλό. Πιστεύω ότι πρέπει να απελευθερωθούμε από το παρελθόν και όχι απλά να το θυμόμαστε»

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης από το βήμα της Βουλής εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον περιβόητο Γιούβαλ Χαράρι, εκ των στενότερων συνεργατών του Κλάους Σβάαμπ, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (The Great Reset) και αποτελεί το βασικό δόγμα της Παγκοσμιοποίησης και της κατάλυσης των εθνών.

Ο Γιούβαλ Χαράρι έχει πει πως «Ο Χριστός είναι ένα ψέμα» (χαρακτήρισε μάλιστα όλη την Ιστορία Του ως «fake news»).

Ο Γιούβαλ Χαράρι πρόσφατα είχε προκαλέσει σοκ καθώς συνομιλώντας με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίο εξηγούσε πως θα γίνει το χακάρισμα των ανθρώπων και δεν θα χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις την ελεύθερη θέληση των ατόμων!

«Το κλειδί είναι η δυνατότητα να χακάρουμε τους ανθρώπους, αυτό δεν υπήρχε στην ιστορία, υπάρχει πολύ μεγάλη συζήτηση για να χακάρουμε λογαριασμούς και υπολογιστές αλλά η μεγάλη επανάσταση είναι η αναδυόμενη ικανότητα να χακάρουμε ανθρώπους να έχουμε αρκετά δεδομένα για τους ανθρώπους και να τους ελέγξουμε και να τους καταλάβουμε τους ανθρώπους καλύτερα απ’ ότι αυτοί τον ίδιο τον εαυτό τους. 

 «Αυτό υποβιβάζει τις παραδοσιακές μας ιδέες για την δημοκρατία και την ανοιχτή κοινωνία γιατί δημοκρατία σημαίνει ανοιχτή επιλογή για κάθε άτομο και εμείς ξέρουμε ότι κανένας δεν μπορεί να καθοδηγήσει μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. 

Ο Γιούβαλ Χαράρι πρόσφατα επίσης δήλωσε πως έρχεται το τέλος της ιδιωτικότητας!

«Αυτή η συζήτηση για το απόρρητο εναντίον της ασφάλειας! Είναι η ιστορία όλου του πολιτισμού μπορούμε να πούμε.
Αλλά υπάρχει κάτι νέο τώρα, για πρώτη φορά στην ιστορία, είναι δυνατό να εξαλειφθεί εντελώς η ιδιωτικότητα!
 
 Δεν ήταν ποτέ δυνατό πριν και είναι δυνατόν τώρα! Κάτι θεμελιώδες έχει αλλάξει!

Όταν οι δικτάτορες πάντα ονειρεύονταν να εξαλείψουν εντελώς το απόρρητο, παρακολουθώντας τους πάντες συνέχεια και γνωρίζοντας όλα όσα κάνεις και όχι μόνο ό,τι κάνεις, αλλά ακόμα και ό,τι σκέφτεσαι και ό,τι αισθάνεσα!

Είτε ήταν τύραννος στην αρχαία Ελλάδα, είτε ήταν ο Στάλιν, πάντα το ονειρεύονταν, αλλά ποτέ δεν μπορούσαν να το κάνουν γιατί ήταν τεχνικά αδύνατο! Τώρα είναι δυνατό».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top