0
Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο ανακοίνωσαν ότι παντρεύτηκαν κρυφά αφού αποκάλυψαν ότι διατηρούσαν σχέση για δύο χρόνια.

Η Mariana Varela, 26 ετών, από την Αργεντινή, και η Fabiola Valentín, 22 ετών, από το Πουέρτο Ρίκο, συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2020 όταν εκπροσώπησαν τις χωρες τους τους στον διαγωνισμό Miss Grand International.

Πριν κοινοποιήσουν τα νέα τους στο Instagram, οι νεόνυμφες – που ποτέ δεν επιβεβαίωσαν ότι βγαίνουν ραντεβού – μιλούσαν μόνο για τη «φιλία» τους στα social media.

Ανακοινώνοντας ότι έχουν παντρευτεί, τα δύο μοντέλα μοιράστηκαν και ενα βίντεο με τους 233.000 followers τους στο Instagram.

Σε αυτό, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το ζευγάρι μοιράζεται εικόνες από τα κοινά ταξίδια του, συμπεριλαμβανομένου ενός στιγμιότυπου όπου αγκαλιάζονται στην παραλία Jobos στο Πουέρτο Ρίκο και άλλο ενός όπου απολαμβάνουν μια ρομαντική βόλτα με βάρκα στο Μεξικό.


Τα μοντέλα παντρεύτηκαν στο Marriage Bureau στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, στις 28 Οκτωβρίου

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 1,8 εκατομμύρια προβολές σε τρεις ημέρες – στη συνέχεια μεταβαίνει στη νύχτα όπου αρραβωνιάστηκαν.

Το κλιπ δείχνει το διαμέρισμα του ζευγαριού γεμάτο με μια ποικιλία από κόκκινα και λευκά μπαλόνια, ροδοπέταλα και νεράιδες.

Χρυσά μπαλόνια που γράφουν “Marry Me;” εμφανίζονται σε ένα σημείο του βίντεο προτού αυτό μεταπηδήσει σε ένα άλλο στιγμιτότυπο όπου η Fabiola τοποθετεί ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο της Mariana.

Οι νεόνυμφοι επέλεξαν να έχουν σχεδόν πανομοιότυπα ασημένια δαχτυλίδια αρραβώνων

Η Fabiola εκπροσώπησε την Αργεντινή στον διαγωνισμό Miss Universe του 2019 πριν περάσει στο Top 10 του Miss Grand International 2020.

ΤMiss Grand International 2020.

Σύμφωνα με το Hola , η Mariana πέρασε επίσης στον τελικό του διαγωνισμού αφού στέφθηκε Μις Αργεντινή το 2019.
  • Με πληροφορίες από DailyMail

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top