0
Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα από την επίθεση με αεροβόλο όπλο εναντίον λεωφορείου του ΟΣΥ στον Ασπρόπυργο. Το όχημα, εκτελούσε το δρομολόγιο Ασπρόπυργος - Σταθμός Αγίας Μαρίνας, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

Τρεις άνδρες άνοιξαν πυρ εναντίον του λεωφορείου και συγκεκριμένα στόχευσαν την τζαμαρία στην πλευρά του οδηγού, ο οποίος από τύχη δεν τραυματίστηκε, με τις συνέπειες, αν τραυματιζόταν, να ήταν ολέθριες. Οι τρεις δράστες ηλικίας 28, 27 και 16 ετών, συνελήφθησαν. Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (30/10) όταν λεωφορείο του ΟΣΥ, γραμμή 866, που εκτελούσε το παραπάνω δρομολόγιο δέχτηκε πυροβολισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα προσέγγισε το λεωφορείο και τότε ο ένας από τους τρεις αγνώστους πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα να σπάσει την τζαμαρία από την πλευρά του οδηγού, που σώθηκε από θαύμα. Το λεωφορείο σταμάτησε και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Αντρες της Ασφάλειας Ασπροπύργου έκαναν έρευνες και πέρασαν χειροπέδες στα τρία άτομα. Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, αμπούλες αερίου, μία συσκευασία μεταλλικών σφαιριδίων και ένα αναδιπλούμενο μικρό μαχαίρι. Κατάθεση στις Αρχές έδωσε ο 28χρονος οδηγός λεωφορείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top