0
Ο Phil Schneider ήταν πρώην γεωλόγος και Μηχανικός. Δούλεψε 17 χρόνια σε μυστικές βάσεις, όπως ισχυρίζονταν ο ίδιος, στην περιοχή 51, S-4 και Λος Άλαμος.

Ήταν ο μόνος άνθρωπος που βγήκε και μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε στις μυστικές βάσεις, αλλά και ο μόνος που μοιράστηκε μυστικές πληροφορίες με τον κόσμο.

Έγιναν 11 απόπειρες κατά της ζωής του και μια απόπειρα απαγωγής της κόρης του.

Το 1996 κατάφεραν τελικά να τον δολοφονήσουν. Όλα όσα είπε στις ομιλίες του το 1995 συγκλονίζουν με πολλούς να τον αποκαλούν τρελό, καθώς ισχυρίζονταν ορισμένα εξωφρενικά πράγματα όμως ο ίδιος πίστευε όλα όσα έλεγε και είχε και αποδείξεις για τα λεγόμενά του.

Όπως λέει υπάρχουν 131 ενεργές στρατιωτικές βάσεις. Η περιοχή 51 είναι μια από αυτές η οποία έχει πολλά επίπεδα μέσα της. Υπάρχουν 1477 βάσεις ανά τον κόσμο.

Κάθε βάση έχει μέσο κόστος 17-19 δις δολαρίων και χρειάζεται 1-2 χρόνια για να χτιστεί. Μέσα σε αυτές υπάρχουν υπερταχεία τρένα που συνδέουν όλες τις υπόγειες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Αυτά τα τρένα λειτουργούν με ηλεκτρομαγνητισμό και δεν ακουμπούν τις ράγες.

Αναφέρει επίσης και το περιστατικό του Roswell, όταν ο περίφημος ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη σε μια αυλή στο New Mexico. Από τότε ο κόσμος άκουσε για την ύπαρξη εξωγήινων. Ο στρατός όμως γνωρίζει για το θέμα των εξωγήινων εδώ και 80 χρόνια.

Η ατζέντα των εξωγήινων είναι η πλήρης  κατάληψη του πλανήτη ή εξόντωση των 5/6 ή των 7/8 του παγκόσμιου πληθυσμού έως το 2029.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top