0
Στο στόχαστρο την στολή έχουν βάλει οι μπαχαλάκηδες, που βρίσκουν την ευκαιρία στην αναμπουμπούλα της ανισόρροπης κατάστασης σε εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, να ξεκίνησουν νέο ανένδοτο αγώνα κατά της ΕΛ.ΑΣ. Και έπονται έπετειοι όπως της 17η Νοέμβρη και της 6η Δεκέμβρη. 

Ιδίως μετά το θέμα με τις κατηγορίες περί βιασμού κρατούμενης από αστυνομικούς. Μάλιστα χθες πραγματοποιήθηκε βραδινή πορεία-παρεμβαση 100 ατόμων στο Α.Τ. ομονοιας, για την υπόθεση της 20χρονης.

Επίσης με ανάληψη ευθύνης τις τελευταίες μέρες ομάδα του αυτοπροσδιοριζόμενου ως αντιεξουσιαστικού χώρου δηλώνει ανοιχτά την πρόθεσή της για συνέχεια. 

Η αυτοαποκαλούμενη Εμπρηστική Επιτροπή η οποία αποκαλεί τους αστυνομικούς «ένστολα καθάρματα» και σε κείμενό της αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«Την Πέμπτη 6 Οκτώβρη 2022 πραγματοποιήσαμε εμπρηστική επίθεση με βόμβες μολότωφ σε διερχόμενη κλούβα των ΜΑΤ στην Καισαριανή. Επάνω στον πανικό του να διαφύγει, ο μπάτσος που την οδηγούσε παρέσυρε παρευρισκόμενα αμάξια που βρίσκονταν στον δρόμο.

Οι μπάτσοι είναι ανεπιθύμητοι σε όλη την γη και οι ζωές μας είναι πολύ πιο σημαντικές από τις κομματικές καριέρες μιας νέας γενιάς φοιτητοπατέρων.

Παρόλα αυτά, δεν ποντάρουμε σε μια πρόσκαιρη πόλωση με τους μπάτσους. Οι λογαριασμοί μας με τους μπάτσους είναι διαρκώς ορθάνοιχτοι και η αναμέτρησή μας μαζί τους είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα ενάντια στον κόσμο της κυριαρχίας. 

Όσο θνησιγενής είναι η στρατηγική αγώνα που εξαντλείται στην σύγκρουση με τους μπάτους, άλλο τόσο αυτοκαταστροφική είναι η προσέγγιση της ΕΛ.ΑΣ ως ένα απλό συνονθυλευμα ηλίθιων, σεξιστών, σαδιστών και λοιπόν "παραστρατημένων" που χρίζουν... καλύτερης εκπάιδευσης. Όσο έχουμε βαρεθεί να ακούμε για την διαταραγμένη ψυχοπαθολογία τους άλλο τόσο αηδιάζουμε και με τους παπαγάλους της αριστεράς να μας μιλάν για "παιδιά του λαού" και τους "εργαζόμενους αστυνομικούς". 

Ή θα θεωρήσουμε την αστυνομία ταξικό μας εχθρό και θα οργανωθούμε στρατηγικά απέναντί τους, ή θα χτυπάμε τα κεφάλια μας στα γκλόπ της, χωρίς αντίκρισμα. Στόχος μας είναι να μας φοβούνται, και όχι να τους φοβόμαστε. 

Στόχος μας είναι να κερδίσουμε κάθε σπιθαμή εδάφους που ελέγχει ο στρατός κατοχής τους. Στόχος μας είναι να γεμίσουν οι δρόμοι από τους φοβισμένους και τους τρομοκρατιμένους, τους άλλοτε παραιτημένους και τους αμέτοχους. Στόχος μας ήταν και παραμένει να περάσουμε από πάνω τους.

Η πολύμορφη άμεση δράση μπορεί να γεννήσει μια σειρά δυνατοτήτων δολιοφθοράς και σύγκρουσης με το εχθρικό σώμα της ΕΛ.ΑΣ. Να χαρτογραφήσουμε τον στρατό της, όπου μπορούμε να στοχοποιήσουμε τους στρατιώτες της, όπου μπορούμε να τους σπάσουμε τα κόκκαλα. Να αξιοποιήσουμε τα δρομολόγιά τους στήνοντας ενέδρες. Να επιτεθούμε σε κάθε προμυθευτή και συνεργάτη της ΕΛ.ΑΣ. Η φαντασία και η οργανωτική μας ετοιμότητα να γονιμοποιηθούν από τις προκλήσεις του μέλλοντος, όχι από τα αδιέξοδα του παρελθόντος».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top