0
Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού περιμένοντας τη δίκη της για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει, η πρόταση του εισαγγελέα έρχεται ως «καταπέλτης» για την 33χρονη από την Πάτρα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που επικαλείται η εκπομπή του Alpha «T Live», στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, για τις εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε.

«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζυγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες, η πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποτελεί πραγματικός κόλαφος για τη μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με το Star, ο εισαγγελέας στην πρότασή του χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς: «Ηθελε να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη, γιατί την εγκατέλειψε. Είχε κτητική εμμονή μαζί του».

Χαρακτηριστικά στο απόσπασμα της πρότασής του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας αναφέρει: «Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγό της και τη διαφαινόμενη οριστική απώλειά του, την ώθησε στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της Τζωρτζίνας ως μέσο εκδίκησης του Δασκαλάκη ενόψει και της ιδιαίτερης αδυναμίας που έτρεφε για το παιδί. Διαρκώς τελούσε σε κατάσταση αντιδικίας, ασχολούνταν μονίμως με αυτόν και τις προηγούμενες σχέσεις του. Η σκέψη της δε επικεντρωνόταν γύρω από το πρόσωπό του και φοβόταν μήπως την εγκαταλείψει».
Στην πρόταση 37 σελίδων για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το STAR, μιλά και για την κεταμίνη και για τον χαρακτήρα της. Αναφέρει συγκεκριμένα για την κατηγορουμένη: «Εμφανίζει ιδέες μεγαλείου συνδεδεμένες με τη δημοσιότητα. Βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση αλήθειας και ψέματος. Στερείται γνήσιου συναισθήματος και αντιλαμβάνεται τα παιδιά ως μία ναρκισσιστική προέκταση του εαυτού της».

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ζητά από την πλευρά του να συγχωνευθεί η υπόθεση της Τζωρτζίνας με αυτήν του θανάτου της Μαλένας και της Ιριδας για να μην υπάρξει δεύτερη προφυλάκιση και να γίνει μία δίκη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πάντως, ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζει ότι η κεταμίνη είναι σενάριο που εφευρέθηκε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top