0
Μισόγυμνος και στραγγαλισμένος με σκοινί βρέθηκε σε ερημικό δρόμο της Ρόδου από τις αστυνομικές αρχές, ο 46χρονος εργολάβος τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Ο 53χρονος ξενοδόχος με τον οποίο το θύμα είχε οικονομικές διαφορές μαζί του, ομολόγησε το έγκλημά του και το σημείο που είχε διαπράξει την πράξη του, μετά από αρκετή πίεση της αστυνομίας. Δράστης και θύμα, πριν τη δολοφονία είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους .

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του δράστη μη γνωρίζοντας ότι ο άντρας της κρατείται για τη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου, απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές του νησιού για να δηλώσει την εξαφάνιση του άντρα της. Τότε, οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι ο άντρας της δεν εξαφανίστηκε αλλά έχει συλληφθεί για δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν πως υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του άτυχου εργολάβου και πατέρα τριών παιδιών.

Το πτώμα του 46χρονου Τζάνη Τοπάλυ βρέθηκε σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για τα περαιτέρω.  Ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό με σκοινί ενώ έχει συλληφθεί και ο γιος του αυτουργού για συνέργεια καθώς φέρεται να τον βοήθησε με την μεταφορά του πτώματος.

Ο εργολάβος, πατέρας τριών παιδιών, αγνοούνταν από τις 28 Αυγούστου , όταν και είχε ραντεβού με 53χρονο ξενοδόχο από την Καλλιθέα προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν συνάψει. Οι αρχές προσήγαγαν τον 53χρονο, ο οποίος μετά από ανάκριση ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Οπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος είχε ανοικτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει τα οφειλόμενα σε αυτόν από διάφορους επιχειρηματίες.

Το βράδυ της Κυριακής και ώρα 23.00 περίπου είχε ραντεβού με ξενοδόχο με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία παρουσία δικηγόρου για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο. Ο 53χρονος ξενοδόχος σε μια πρώτη κατάθεση που είχε δώσει είχε πει στις αρχές ότι το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί. Στην πορεία των ερευνών όμως προέκυψαν στοιχεία κυρίως από κάμερες που τον τοποθετούν σε σημείο δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Ο συγκεκριμένος ξενοδόχος επρόκειτο να καταθέσει το Σάββατο αλλά δεν εμφανίστηκε στις αρχές επικαλούμενος ότι συγγενικό του πρόσωπο νόσησε και νοσηλευόταν. Προέκυψε ωστόσο ότι δεν υπήρξε νοσηλεία γεγονός που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην απόφαση να τον προσαγάγει για διευκρινίσεις. Κατά την προσαγωγή του, ο ξενοδόχος ομολόγησε τη δολοφονία του 46χρονου και αποκάλυψε πού ήταν το πτώμα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top