0
Μια περίεργη και πρωτότυπη έρευνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ήρθε για να μας πει πόσο συχνά μας το κινητό από το χέρι.

Το θέμα με αυτή την έρευνα όμως δεν είναι η πρωτοτυπία της αλλά τελικά το αποτέλεσμά της, καθώς από ότι φαίνεται είναι στατιστικά αδύνατον να μη σου πέσει το κινητό από το χέρι.


Οι περισσότεροι κάτοχοι smartphone έχουν ραγίσει την οθόνη του κινητού τους, και μάλιστα ένας στους τέσσερις συνέχισαν να το χρησιμοποιούν ακόμα και όταν έκοψαν το δάχτυλο τους στην ραγισμένη οθόνη, καθώς το το 42% των ατόμων σκέφτονται πως χρειάζονται μια περιουσία για την αντικατάσταση της οθόνης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις (50%), η οθόνη ράγισε όταν τους έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια, το 32% όταν τους έπεσε από την τσέπη και το 27% ενώ ήταν όρθιοι. 7% το έσπασαν στην προσπάθειά τους να φωτογραφίσουν εαυτόν και 5% πετώντας το smartphone σε κάποιον σε μια έκρηξη θυμού.

Σοκαριστικό ίσως είναι ότι το 7% των κατόχων smartphone θα προτιμούσαν να δημοσιεύσουν στα κοινωνικά δίκτυα μια μάλλον ακατάλληλη για δημοσίευση selfie από το να σπάσουν την οθόνη του smartphone τους -τις λιγότερες αναστολές τις έχουν στην Ινδία (17%).

Το 57% των ατυχημάτων στα smartphones συμβαίνει στο σπίτι. Το 15% των κατόχων ξέχασε τη συσκευή στον ουρανό του αυτοκινήτου. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων είναι κατά 47% πιο επιρρεπείς σε καταστροφές συσκευών. Το 30% των κατόχων κατεστραμμένων συσκευών, είναι κάτω των 45 ετών. Οι κάτοχοι iPhone είναι κατά 23% πιο επιρρεπείς σε ατυχήματα της συσκευής τους.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top