0
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος προχώρησε σε καταγγελία παρακολούθησης των επικοινωνιών του.

Είχε προηγηθεί εκείνη του φιλελεύθερου ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε σε πληροφόρησή από δημοσιογραφικές πηγές για την παρακολούθησή του.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημείωσε ότι εκπλήσσεται από την πληροφορία που έλαβε, τονίζοντας ότι δεν θα φοβηθεί «από τέτοιες παρακρατικές και αντιδημοκρατικές αθλιότητες».

«Δεν είμαι ο μόνος. Πολλών οι συνομιλίες καταλήγουν καθημερινά στο γραφείο Μητσοτάκη. Ξέρω τι λέω», κατέληξε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή στη δημόσια καταγγελία του.

Αναλυτικά η ανάρτηση Αντώναρου:

Απόλυτα αξιόπιστη πηγή με ενημέρωσε σήμερα ότι οι επικοινωνίες μου παρακολουθούνται. Δεν εκπλήσσομαι. Ξέρω ότι τρεις μέρες μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 επιβλήθηκε δέσμη «αντίμετρων» σε βάρος μου. Με εντολή «από Μαξίμου» – όπως έμαθα τότε.

Σιγά μη σκιαχτώ από τέτοιες παρακρατικές και αντιδημοκρατικές αθλιότητες. Άλλωστε όσα έχω να πω τα λέω+τα γράφω επώνυμα. Χωρίς περιστροφές. Και συζητώ ανοιχτά στο τηλέφωνο. Αν μερικές φορές παίρνω προφυλάξεις το κάνω για να προστατεύσω συνομιλητές και πληροφοριοδότες μου. Όχι εμένα.

Όταν δε κρίνω, θα προχωρήσω σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθούν οι σύμφωνα με το Σύνταγμα παράνομες δραστηριότητες των παρακρατικών μηχανισμών σε βάρος μου. Δεν είμαι ο μόνος. Πολλών οι συνομιλίες καταλήγουν καθημερινά στο γραφείο Μητσοτάκη. Ξέρω τι λέω.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top