0
O αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, βρέθηκε στη γραμμή παραγωγής των F-35 στο Τέξας όπου δεν παρέλειψε να βγάλει και φωτογραφία με το αεροπλάνο που επίσημα ζήτησε η Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο αρχηγός, τρολάρει τους Τούρκους, αφού η Τουρκία έχει αποβληθεί από το πρόγραμμα αγοράς και κατασκευής 100 F-35, λόγω της αγοράς της Άγκυρας των ρωσικών S-400.

Την ίδια ώρα το αμερικανικό Κογκρέσο (σ.σ. εντός του 23 που θα ψηφιστεί ο νόμος) θέλει να δει την Τουρκία να μην κάνει παραβιάσεις για έξι μήνες για να αρχίσει να συζητά με την Άγκυρα την πώληση αμερικανικών F-16 Viper.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος ξέρει ότι η Τουρκία έχει μείνει χωρίς μαχητικά νέας γενιάς, την ώρα που η Ελλάδα θα έχει όλα τα F-16 της σε επίπεδο Viper, Mirage, Rafale και F-35.

Μάλιστα, ίσως η Τουρκία να… καθαρίσει από την αμερικανική γραφειοκρατία και να πάρει τα Viper την περίοδο εκείνη που η Ελλάδα θα παραλαμβάνει (σ.σ. εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τα πρώτα της F-35.

Πάντως η συνεκπαίδευση των ελληνικών Viper που ήδη έχουν έρθει στην Ελλάδα μετά την αναβάθμισή τους και των αμερικανικών F-35 έχει ξεκινήσει.

Όλα αυτα τα γνωρίζει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και γι αυτό το λόγο η φωτογραφία αυτή θα… μπορούσε να είναι και τρολάρισμα στην Άγκυρα.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top