0
Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το μυστήριο της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών, σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη στην Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών. Η 33χρονη γυναίκα έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις και για τους άλλους δύο θανάτους, της Ίριδας και της Μαλένας.

Στο μεταξύ, σοκάρει η έκθεση του DNA για τον θάνατο του έξι μηνών βρέφους.

Η μικρή Ίριδα πέθανε από ασφυξία, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστή έκθεση. Η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» αποκαλύπτει την έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας. Σε αυτό αποκαλύπτεται ο τρόπος που το πανάκι του μωρού χρησιμοποιήθηκε ως φονικό όπλο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 21ης Μαρτίου η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε με μανία το πανάκι της Ίριδας στο στόμα της με αποτέλεσμα στο βρέφος να προκληθεί ασφυξία. Στη συνέχεια, ατάραχη επέστρεψε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η αδερφή της, Δήμητρα.

Την επόμενη μέρα το πρωί σηκώθηκε στις 10:30 από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από την πεθερά της. Σέρφαρε στο διαδίκτυο σα να μη συμβαίνει τίποτα και στη συνέχεια είπε στην αδερφή της να ξυπνήσει το μωρό και να του ετοιμάσει την κρέμα του.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top