0
Το αγαπημένο της χρώμα αποκαλύψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά αποφάσισε να το κάνει με ένα πολύ εντυπωσιακό και προκλητικό τρόπο στο οποίο μάλιστα όπως θα δείτε και εσείς κατεβάζει σαγόνια!

Με δύο φωτογραφίες σε ροζ αποχρώσεις και φορώντας μόνο ζώνες, τυλιγμένες γύρω απο το σώμα της και συγκεκριμένα γύρω απο τα επίμαχα σημεία της, η πανέμορφη ξανθιά καλλονή μαγεύει τα πλήθη!

Η αγαπημένη του Στάθη Σχίζα, του παίκτη του Survivor που παλεύει για το μέλλον του στον Άγιο Δομίνικο, παίζει άγρια μπάλα μέσα απο το προφίλ της στο Instagram με μια ανάρτηση που έχει δυο φωτογραφίες σκέτη κόλαση.

Η ίδια μάλιστα μίλησε για τον αγαπημένο της στα παρασκήνια των Mad Video Music Awards 2022 λέγοντας τα εξής.

«Ο Στάθης είναι ο άνθρωπος που θα ήθελε η κάθε γυναίκα να έχει δίπλα της. Ανυπομονώ να γυρίσει από το Survivor, θέλω να περάσουμε καλά. Να πάμε διακοπές και να περάσουμε καλά. Δεν μου κάνει αίσθηση να βγω να ξενυχτίσω όσο είμαι μόνη μου, θέλω τον άνθρωπό μου για να βγω.

«Τον Στάθη τον ξέρω, πριν από τον Αριστομένη. Τον γνωρίζω από 18 χρονών και ήξερα από τότε, ότι ήθελα να είμαστε μαζί. Όσο ήμουν με τον Αριστομένη, ο Στάθης το σεβόταν. Μόλις χώρισα όμως, υπήρξε αμέσως πολύ στενή πολιορκία», δήλωσε και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου, όταν ο επιχειρηματίας επιστρέψει από το Survivor: «Δεν ξέρω, εκεί έχει άπειρο να σκεφτεί, να τα βρει με τον εαυτό του και να δει τι θέλει»

Φαίνεται ότι υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος εδώ, αλλά μέχρι να δούμε που θα καταλήξει, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την απολαύσετε στις παρακάτω φωτογραφίες!

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top