0
Mήνυμα στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, στέλνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος εκτιμά ότι το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ταξίαρχο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., ένα ακόμη άτομο θα κληθεί για νέα συμπληρωματική κατάθεση, ενώ όπως υποστηρίζει, ενδέχεται να αποκρύπτονται γεγονότα και στοιχεία κλειδιά. Οπότε δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο άτομο να οδηγηθεί στη φυλακή! Και ποιο είναι αυτό το άτομο; Η Δήμητρα Πισπιρίγκου!


Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η αδελφή της Ρούλας που είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας και η μαραθώνια κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ, με τον Θανάση Κατερινόπουλο, μιλώντας στο Star, να επισημαίνει ότι ενδεχομένως πολύ σύντομα το Ανθρωποκτονιών να την ξανακαλέσει για κατάθεση. Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά ερωτήματα, σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, που παραμένουν αναπάντητα.

«Κάθε πότε ξυπνά ένα μωρό στην ηλικία που ήταν η Ιριδα; Κάθε πότε πάει μια μητέρα που έχει μωρό να κοιτάξει αν είναι καλά το μωρό της; Το αφήνει 12 ώρες να κοιμάται και δεν πάει να δει αν του έχει συμβεί κάτι;» αναρωτήθηκε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση στην αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου να προσπαθήσει να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το πρωί που η μόλις έξι μηνών Ιριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, προειδοποιώντας ότι κινδυνεύει. «Είναι ένα νέο παιδί. Καλό είναι να σκεφτεί και να πει τα πάντα αν θυμηθεί κάτι. Είναι κρίμα να μπει στη φυλακή. Αν θέλει να καλύψει την αλήθεια θα βρει τον μπελά της», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να έπεσε θύμα εξαπάτησης από την αδελφή της.

Τι απαντά η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου από την πλευρά της, έδωσε τη δική της απάντηση στο Star, στα ερωτήματα που διατυπώθηκαν. Όπως είπε, την περίοδο που πέθανε η Ιριδα, λόγω κορονοϊού είχε τεθεί σε αναστολή εργασίας και μπορούσε να περνά περισσότερο χρόνο με την αδελφή της. Το βράδυ του μεγάλου καβγά της Ρούλας με τον Μάνο κοιμήθηκε στο σπίτι τους, επειδή της το ζήτησε η Τζωρτζίνα, που της είχε αδυναμία.

Υποστήριξε επίσης ότι μετά τον θάνατο της Μαλένας έμενε αρκετές φορές στο σπίτι της αδελφής της τα βράδια, κυρίως όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εργαζόταν νύχτα και αργούσε να επιστρέψει. Μέσα στον μήνα μπορεί να κοιμόταν εκεί δύο με τρεις φορές, ενώ όποτε πήγαινε στην Πάτρα για δουλειές περνούσε πάντα από το σπίτι της αδελφής της για να δει τα παιδιά και να φάνε όλοι μαζί.

Όσον αφορά στο αν έδωσε άλλοθι στην αδελφή της, είπε πως είπε μόνο την αλήθεια και μόνο όσα γνώριζε, ενώ για τις σχέσεις της με τον Μάνο αποκάλυψε πως τις είχε διακόψει η ίδια μετά από την πρώτη ανακοπή που έπαθε η Τζωρτζίνα για λόγο, τον οποίο δεν αποκάλυψε, αλλά έχει καταθέσει στην ασφάλεια.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top