0
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τους θανάτους της μικρής Μαλένας και της Ίριδας έδειξε ότι και οι άλλες δύο κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη δολοφονήθηκαν και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο.

Πλέον αναμένονται κι άλλες διώξεις. Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «Live news» ο Μανώλης Σφακιανάκης εκτίμησε ότι θα υπάρξουν κι άλλες ανατροπές στην υπόθεση.

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, σημείωσε ότι υπάρχει περίπτωση να βρεθούν άλλα δύο με τρία άτομα στη θέση του κατηγορούμενου.

Όπως είπε μάλιστα, θα τους απαγγελθούν κατηγορίες είτε σε βαθμό κακουργήματος είτε σε βαθμό πλημμελήματος. « Άλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν και άλλα θα γίνουν τελικά…», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης εντόπισε και μία σημαντική διαφορά στην στάση της αστυνομίας σε σχέση με την αρχή της υπόθεσης. Όπως είπε, στο ξεκίνημα υπήρχε μία σημαντική ροή πληροφοριών η οποία τώρα ανακοπεί.

Όπως σημείωσε ο κ. Σφακιανάκης είναι ότι δε γνωρίζουμε ακόμα είναι τι έχουν δείξει τα ψηφιακά πειστήρια για το έγκλημα της Πάτρας. Τόνισε την σημασία των κεραιεών για την θέση όλων των προσώπων που έχουν ανάμειξη στην υπό έρευνα υπόθεση.

Οι συλλήψεις θα «έρθουν» όταν η Αστυνομία θα έχει δέσει το κατηγορητήριο και για τους υπόλοιπους 2 με 3 υπόπτους, υπογράμμισε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top