0
Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο Αττικής.

Αν και αρχικά θεωρούνταν πως δεν θα δυσκολέψουν ιδιαίτερα οι έρευνες διότι υπήρχε εικόνα των δραστών από κάμερες ασφαλείας, τους τελευταίους μήνες καμία χειροπιαστή πληροφορία δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας που να αφορά τη δολοφονία. Κι εκείνο που έμοιαζε μακρινό σενάριο στην αρχή φαίνεται δυστυχώς να είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Έμπειροι αξιωματικοί με τους οποίους μίλησε το instanews.gr εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για το αν θα εξιχνιαστεί ποτέ η υπόθεση.

Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας Καραϊβάζ να μην πιαστούν ποτέ καθώς οι όποιες ενδείξεις για το πρόσωπό τους δεν έγιναν ποτέ αποδείξεις.

Αν τις προσεχείς ημέρες δεν γίνει κάποια μεγάλη ανατροπή που αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται στον ορίζοντα (με τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα) ο φάκελος θα κλείσει και ο φόνος του δημοσιογράφου θα προστεθεί στη μακρά λίστα των εγκλημάτων της Greek Mafia που παραμένουν ανεξιχνίαστα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top