0
Σύλληψη «ταχυδακτυλουργού» πορτοφολά με το μαντήλι στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Χειροπέδες στον ταχυδακτυλουργό πορτοφολά με το μαντήλι πέρασαν στελέχη του τμήματος ασφαλείας του «Ελευθέριος Βενιζέλος», που έκλεβε πορτοφόλια από ταξιδιώτες στους χώρους του αεροδρομίου. 

Μαζί του συνελήφθησαν ακόμη δυο άτομα, όλοι Γεωργιανοί, ηλικίας 41,48 και 53 ετών και κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές.

Ο 53χρονος είχε ιδιαίτερη ικανότητα στην αφαίρεση πορτοφολιών χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Μάλιστα χρησιμοποιούσε το σακάκι του που ακουμπούσε στους ώμους του και μαντήλι για να κρύβει τα δάκτυλά του. Τα άλλα δύο μέλη, επιτηρούσαν τον χώρο και επέλεγαν υποψήφια θύματα τα οποία προσέγγιζε ο 53χρονος «ταχυδακτυλουργός πορτοφολάς».


Επιπλέον σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούσαν τεχνητό συνωστισμό στο σημείο της κλοπής. Τόσο στην κατοχή τους, όσο και στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 380 ευρώ, 10 πορτοφόλια, πλήθος τσαντών και πορτοφολιών, 4 κινητά τηλέφωνα και 43.000 δραχμές. Από την έρευνα εξιχνιάσθηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών και 3 απόπειρες κλοπής, από επιβάτες στους χώρους του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top