0
Την ίδια ώρα ακούμε τον υπουργό Προστασίας του πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, να βαυκαλίζεται και να επαινεί το δήθεν σπουδαίο έργο του.

Τόσο επιτυχημένη είναι η δράση του που μέχρι και ο Διοικητής της Κρατικής Ασφάλειας έπεσε θύμα εμπρηστικής επίθεσης.

Ο αξιωματικός που είναι επικεφαλής της υπηρεσίας, είδε την είσοδο του σπιτιού του να γίνεται… συντρίμμια τα ξημερώματα, καθώς όπως αποδείχτηκε κάποιοι έδρασαν ανενόχλητοι, έφτασαν έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας του, τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό και αφού τον ενεργοποίησαν, τράπηκαν σε φυγή.

«Επέστρεψα σήμερα στο Υπουργείο, έχοντας αναρρώσει πλήρως από COVID. Άμεσες προτεραιότητές μας τα μέτρα ασφαλείας για τις πασχαλινές γιορτές, η διευκόλυνση της μετακίνησης των πολιτών και η συνέχεια της επιβολής των μέτρων ενάντια στο χουλιγκανισμό. Συνεχίζουμε δυναμικά», έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter προχθές.

Μέχρι και ο Κ.Μπακογιάννης ζήτησε αναγνωρίζοντας το οξύ πρόβλημα η αστυνόμευση στην Αθήνα, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου, εξαπολύοντας νέες «αιχμές» προς την κυβέρνηση για την αποτελεσματικότητα του έργου της σε κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top