0
Δεν έχουν τελειωμό οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας, μετά και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και εξετάζεται αν έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο παιδιά της.

Μία πληροφορία που δείχνει τι κυριαρχεί στο μυαλό αυτής της γυναίκας, είναι αυτή που έφερε στο φως ένας άντρας που εργάζεται σε εταιρεία σεκιούριτι, παρέχοντας προστασία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, που περιέγραψε μόνος του σε μια ανοιχτή συνομιλία σε Space του Πέτρου Κουσουλού στο Twitter, ο θείος της Πισπιρίγκου τον προσέγγισε και τον έφερε σε επαφή με την κατηγορούμενη. Στην αρχή εκείνη του ζήτησε προστασία γιατί φοβάταν πως θα της επιτεθούν στην Πάτρα αν κυκλοφορήσει έξω από το σπίτι της, όμως στην πορεία έκανε ερωτήσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά.

Η Πισπιρίγκου φέρετε να τον ρώτησε αν ισχύει αυτό που λένε ότι σε μια ανάκριση στη ΓΑΔΑ ο ανακρινόμενος «σπάει» μέσα σε 15 λεπτά, αν μπορούν να βρουν μια άκρη στο Ανθρωποκτονιών για να τους ενημερώνει, αλλά το επίσης πολύ σοβαρό, αν μπορεί να βρει πού μένει ο Μάνος στην Αθήνα.

«Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησαν ήταν να τις προφυλάξω, γιατί δεν μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους. Ζήτησε συνοδεία γιατί φοβόταν για τη ζωή της. Το πρώτο που με ρώτησε ήταν αν θα ομολογήσει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά. Είχε μάθει από κάπου ότι μπορεί να ομολογήσει κάποιος που έχει πάει στη ΓΑΔΑ στα πρώτα 15 λεπτά.

Μετά με ρώτησε αν γνωρίζω κάποιον άνθρωπο από το ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθω προς τα πού πάει η υπόθεση. Και το τρίτο και σπουδαιότερο, με ρώτησε αν έχω ανθρώπους να μπορέσω να βρω πού μένει ο Μάνος στην Αθήνα. Μου ζήτησε να βρεθούμε άλλες δύο φορές. Τη μία φορά συναντηθήκαμε στο σπίτι της, όπου εκεί μου ζητήθηκε εμμέσως πλην σαφώς, για να μην πω ευθέως, αν υπάρχει τρόπος να κλείσουμε το στόμα του Μάνου…».
Αυτό το τελευταίο στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 δεν το έπαιξαν, αλλά άφησαν να εννοηθεί πως πρόκειται για μία ευθεία απειλή για τη ζωή του εν διαστάσει συζύγου της Πισπιρίγκου.

Γι΄αυτό και ο Μάνος φέρεται να έχει ζητήσει να του στείλουν ολόκληρο το βίντεο. Όσο για τον «μπράβο»; Μόλις ενημερώθηκε πως ηχογραφείται στο space διέκοψε τη σύνδεση και εξαφανίστηκε.

Σίγουρα, η υπόθεση θα μας απασχολήσει πολύ ακόμα.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top