0
Οι Κυριακές στην πόλη έχουν τη δική τους γοητεία. Οι ρυθμοί μπορεί να μη χαλαρώνουν στο βαθμό που θα ηρεμούσε την ψυχή και θα γέμιζε τις μπαταρίες μας, ωστόσο μία βόλτα στο κέντρο και φαγητό με καλή παρέα είναι κατάλληλος συνδυασμός για να μας ικανοποιήσουν. 

Σε τέτοιο βαθμό που θα είμαστε έτοιμοι για τη μάχη της εβδομάδας που έρχεται.


Η Sophia, πάντως, προτιμά την θαλπωρή του σπιτιού. «Η Κυριακή είναι πάντα μία ημέρα που την αφιερώνω στις δουλειές του σπιτιού. Σηκώνομαι λίγο πιο αργά από τις καθημερινές, απολαμβάνω τον καφέ μου, φωνάζω κόσμο στο σπίτι και σπαταλάμε τον χρόνο μαζί. Η Κυριακή είναι μία τελετουργία», αναφέρει κατά τη διάρκεια του shooting.


Το μοντέλο που φωτογραφίζεται για λογαριασμό του Playboy γεννήθηκε για το modeling. «Θεωρώ το modeling ως μία μορφή τέχνης. Όπως ακριβώς και το σώμα μας. Το γυμνό σώμα είναι η απόλυτη μορφή τέχνης και είναι η στιγμή που γινόμαστε ένα με τον εαυτό μας. Τον ανακαλύπτουμε στον ύψιστο βαθμό», προσθέτει.


Η Sophia στον ελεύθερό της χρόνο αρέσκεται στο να διαβάζει βιβλία και να ζωγραφίζει. «Ένα καλό βιβλίο μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύντροφος. Λατρεύω να διαβάζω, ν’ ανακαλύπτω νέους κόσμους και να ζωγραφίζω. Τα πινέλα είναι τα εργαλεία ώστε να αποτυπώσω αυτό που φαντάζομαι».


Θέλεις ν’ ανακαλύψεις περισσότερα για την Sophia; Δεν έχεις παρά να περάσεις μία βόλτα από την gallery:
















loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top