0
Κάκιστες ήταν όπως φαίνεται οι σχέσεις του ζευγαριού από την Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης που έχασαν τρεις κόρες μέσα σε τρία χρόνια ζούσαν απλά τυπικά μαζί σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1, φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αποκάλυψε ότι η 33χρονη διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα όπως είπε ο 30χρονος τους έπιασε μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τούς έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο».

Μία συνταρακτική αποκάλυψη για την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε ο Γιώργος Αναστασόπουλος. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πελοπόννησος», υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για τον φερόμενο εραστή της Ρούλας.

Ακόμη, κάμερα τον έχει καταγράφει να μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας.

«Εκείνο το οποίο δεν λέγεται, δεν λέγεται κυριολεκτικά, γιατί θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί, ποιος ήταν αυτός που έστω και πρόσκαιρα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε τον μεγάλο καβγά με τον Μάνο», είπε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top