0
Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωινό της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα τη Δευτέρα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η ίδια κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της,  Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθεί να δηλώνει αθώα και να θεωρεί πως σύντομα θα τελειώσει η περιπέτειά της με τον νόμο.


Όπως έγινε γνωστό, 33χρονη κατηγορουμένη θα μείνει μόνη της σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με άλλες κρατούμενες, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική της ακεραιότητα λόγω της φύσης του εγκλήματος το οποίο τη βαραίνει.

Η ίδια, ωστόσο, μοιάζει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» να θέλει την Πισπιρίγκου να έχει πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις εντός φυλακής. Μάλιστα,ηπρώτη της ατάκα μόλις βρέθηκε εκεί είχε να κάνει με… την τηλεόραση.

Πιο  συγκεκριμένα, η 33χρονη με του που πέρασε την πόρτα των φυλακών ζήτησε να της φέρουν τηλεόραση προκειμένου να… μαθαίνει όσα λέγονται για εκείνη.

«Με ενημερώνουν πως η Ρούλα ζήτησε τηλεόραση. Ήταν το πρώτα πράγμα που αιτήθηκε μέσα στις φυλακές», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής αφήνοντας άφωνους τους τηλεθεατές.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top