0
Συνεχίζεται ο κύκλος της βίας στην ελληνική νύχτα καθώς «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ, τον Γιάννη Σκαφτούρο, εναν από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της νύχτας στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια της Βοιωτίας.

Όπως έγινε γνωστό, οι άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν τον 53χρονο βαρυποινίτη ενώ γλεντούσε με την οικογένειά του στην αυλή του εξοχικού του.

Έχουν τραυματιστεί η 22χρονη κόρη του θύματος και ακόμα ένα άτομο 45 ετών που βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού. 

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, οι εκτελεστές εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ήταν πρόσωπο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν και για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος ήταν γνωστός και ως “Θείος Τζο” της Greek Mafia και είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ενώ είχε αποφυλακιστεί πριν από τρία χρόνια.
Το όνομα του Γιάννη Σκαφτούρου, είχε τοποθετηθεί δίπλα στους Βασίλη Στεφανάκο (δολοφονήθηκε το 2018 στο Χαϊδάρι) και Παναγιώτη Βλαστό.

Είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις απαγωγών ανάμεσά τους και αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις, εκβιασμούς και άλλα αδικήματα.

Τον Ιούνιο του 2018, έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα στον Κορυδαλλό. Δράστες ήταν μέλη της αλβανικής Μαφίας των φυλακών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, δύο ακόμη συγκρατούμενών του, ενώ υπέγραφαν συμβόλαια θανάτου έξω από τις φυλακές και εκβίαζαν ακόμη και τον δικηγόρο Δημήτρη Τσοβόλα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top